DOM Plura maatwerk cilinderslot

De DOM Plura cilinder is een kwalitatief hoogwaardige SKG** profielcilinder, leverbaar in verlengde uitvoeringen en diverse afmetingen. Bij onze maatwerk cilinders kunt u per cilinder aangeven welke cilindermaat gewenst is. Daarnaast kunt u selecteren of de cilinder gelijksluitend moet zijn of niet. Als u deze optie selecteerd kunt u met één sleutel alle cilinders bedienen. 

Op voorraad
Verwachte levertijd: 5-10 werkdagen
SKU
501003
€ 25,95

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

Deze DOM Plura cinlindersloten leveren wij ook als maatwerk. DOM Plura is een SKG** profielcilinder met een veelvoud aan vernieuwingen. Dit systeem is uitstekend geschikt voor gelijksluitende sets voor woningen en biedt veel voordelen voor de gebruiker. De DOM plura cilinders worden geleverd met degelijke sleutels van nieuwzilver. 

Bij de maatwerk cilinder kunt u zelf variaties van maatvoeringen samenstellen. De cilinderafmeting kan worden vastgesteld door vanuit het middelpunt van de cilinder te meten naar beide uiteinden. De cilindermaat kan variëren in stapjes van 5mm. Lees hier meer over het bepalen van de juiste cilindermaten.   

Eigenschappen cilinderslot

  • Cilinders gemakkelijk nabestellen op nummer
  • In verschillende uitvoeringen leverbaar 
  • Standaard SKG** keurmerk 
  • Uniek DOM sleutelprofiel door merkenbescherming 
  • Makkelijke sleutelinvoer door bolle kern Sleutelvorm geschikt voor DOM ClipTac
Meer informatie
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Kleur Nikkel
Keurmerk SKG**
Cilinder type Standaard cilinder
Uitvoering Maatwerk
Kopieerbeveiling Zonder certificaat
Extra informatie Bij het bestellen van een maatwerkcilinder begint u met het invoeren van de buitenmaat. (Lengte zijde A) Vervolgens voert u de binnenmaat van de cilinder in. (Lengte zijde B) Tot slot voert u het aantal extra sleutels en eventuele opties zoals een draaiknop in. De belangrijke laatste stap is dat u aangeeft of de cilinder wel of niet gelijksluitend moet worden gemaakt. Met gelijksluitend wordt bedoeld dat u met één sleutel alle cilinders binnen dezelfde kunt bedienen. Binnen één bestelling worden uitsluitend de maatwerkbestellingen gelijksluitend gemaakt.