DOM Sigma Plus maatwerk cilinderslot

DOM Sigma plus cilindersloten zijn geschikt voor instellingen, die waarde hechten aan hoge veiligheid en gelijktijdig op de kosten letten. Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat – het eigendom of de bedrijfsgeheimen moeten goed worden beschermd. 

Op voorraad
Verwachte levertijd: 10-15 werkdagen
SKU
4080
€ 89,19 € 73,71

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

DOM Sigma plus cilindersloten zijn geschikt voor instellingen, die waarde hechten aan hoge veiligheid en gelijktijdig op de kosten letten. Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat – het eigendom of de bedrijfsgeheimen moeten goed worden beschermd. En er komen bij meergezinswoningen, wooncomplexen evenals andere gebouwcomplexen al een boel deuren bij elkaar. De cilindersloten van DOM Sigma pls kunnen gelijk sluitend worden besteld zodat u met één sleutel alle deuren kunt openen. 

Dom Sigma Plus biedt het comfort, dat men van een modern cilinderslot mag verwachten. U heeft de behoefte aan veiligheid, DOM Sigma Plus biedt de juiste oplossing. Veilig, snel en betrouwbaar.

De maat van uw cilindersloten opmeten

Bij de maatwerk cilinder kunt u zelf variaties van maatvoeringen samenstellen. De cilinderafmeting kan worden vastgesteld door vanuit het middelpunt van de cilinder te meten naar beide uiteinden. De cilindermaat kan variëren in stapjes van 5mm. Lees hier meer over het bepalen van de juiste cilindermaten. 

Eigenschappen

  • Aantal vergrendelingen (geveerd): 6
  • Conventionele sleutel
  • Leverbaar met vrijloop meenemer
  • Sluitveiligheidsklasse volgens DIN EN 1303 04/2005: 6
  • Bestendigheid tegen openboren volgens DIN EN 1303 04/2005: 2
  • Merkenregistratie
  • SKG klasse SKG2 (standaard)
  • Aan weerszijden sluitend

 

Meer informatie
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Kleur Nikkel
Keurmerk SKG**
Cilinder type Mechanisch cilinderslot
Uitvoering Maatwerk cilinderslot
Kopieerbeveiling Met certificaat
Extra informatie Deze producten hebben een levertijd van 10-15 werkdagen. Bij het bestellen van een maatwerkcilinder begint u met het invoeren van de buitenmaat. (Lengte zijde A) Vervolgens voert u de binnenmaat van de cilinder in. (Lengte zijde B) Tot slot voert u het aantal extra sleutels en eventuele opties zoals een draaiknop in. De belangrijke laatste stap is dat u aangeeft of de cilinder wel of niet gelijksluitend moet worden gemaakt. Met gelijksluitend wordt bedoeld dat u met één sleutel alle cilinders binnen dezelfde kunt bedienen. Binnen één bestelling worden uitsluitend de maatwerkbestellingen gelijksluitend gemaakt.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!