HMB Elektrische meerpuntssluiting met smartphone app

Dit complete systeem is voorzien van een elektrische meerpuntssluiting in combinatie met een Flexeria deurcontroller. Hierdoor wordt het mogelijk om het deurslot te openen met uw mobiele telefoon of met de meegeleverde afstandsbediening.

Op voorraad
Verwachte levertijd: op aanvraag
SKU
20002
€ 3.159,00

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

Dit complete nieuwbouwsysteem is voorzien van een HMB elektrische meerpuntssluiting in combinatie met een Flexeria deurcontroller. Hierdoor wordt het mogelijk om het deurslot te openen met uw mobiele telefoon of met de meegeleverde afstandsbediening. Via een webapplicatie kunnen digitale sleutels worden verstrekt en ingenomen. Dit is ideaal als u iemand tijdelijk toegang wilt verschaffen, bijvoorbeeld een thuiszorgmedewerker. Naast de digitale sleutels worden 3 gewone sleutels meegeleverd zodat de deur ook met de sleutel te gebruiken is. Verder zijn alle benodigde componenten aanwezig zoals een voeding, aansluitkabel voor het slot en deurbeslag met kerntrekbeveiliging. In de voeding is voldoende ruimte aanwezig om de bekabeling aan te sluiten. De meegeleverde 230V netstroomkabel kan worden aangesloten op een wandcontactdoos zodat er geen aanpassingen aan de elektrische installatie nodig zijn. 

Topkwaliteit elektronische meerpuntssluiting

De HMB Meerpuntssluitingen zijn uitermate geschikt voor toegangsdeuren die tevens dienen als brandvluchtdeuren. Vanaf de binnenzijde is de Motortronic Meerpuntssluiting altijd te openen via de deurkruk. Hierdoor is de sluiting geschikt voor toepassing in brandvluchtdeuren die moeten voldoen aan de gestelde veiligheidseisen volgens NEN-EN 179. Bij toepassing van een dubbelzijdig gecontroleerde uitvoering van dit slot vervalt de anti-paniek functie waardoor het slot niet meer voldoet aan de NEN-EN 179.
 
Het slot vergrendelt volautomatisch op drie punten zonder dat u hiervoor een handeling hoeft te verrichten. Hierdoor is uw deur 24 uur per dag afgesloten, open-flipperen onmogelijk en hoeft u zich geen zorgen te maken of u de deur wel of niet heeft afgesloten. Bij stroomuitval blijft het slot volledig vergrendeld en is openen van de deur via de sleutel altijd mogelijk.
 
De HMB Motortronic Meerpuntssluitingen met antipaniekfunctie zijn, in combinatie met de HMB Sluitplaten en -kommen, kwalitatief hoogwaardige sluitingen en voldoen in gevelelementen aan inbraakwerendheidsklasse 3 volgens NEN 5096 SKG*** en aan vluchtwegnormering volgens NEN-EN 179.

Eigenschappen

 • Compleet systeem
 • Deurslot te openen met smartphone of afstandsbediening
 • Inclusief cloudlicentie voor 5 jaar toegangsbeheer
 • Geschikt voor houten binnen en buitendeuren (voorplaat 24x3mm pc72 doornmaat 55 of 65)
 • Levering inclusief afstandsbediening
 • Geen speciale software nodig, toegangsbeheer kan vanuit elke webbrowser 

Leveringsomvang

 • Flexeria deurcontroller
 • Afstandsbedienging
 • Cloudlicentie sloteigenaar 5 jaar
 • 12V 4,5 Amp. voeding met netvoedingskabel
 • Elektrische meerpuntssluiting HMB motortronic SKG***
 • Aansluitkabel voor elektrische meerpuntssluiting
 • Sluitgarnituur voor automatische meerpuntssluitingen
 • Inbouw kabelovergang
 • Cilinder incl. 3 sleutels
 • HMB veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging SKG***

Flexeria toegangscontrole

Flexeria toegangscontrole is een compleet toegangsbeheer platform voor particuliere woningbezitters, gebouwbeheerders en organisaties. Het Flexeria systeem bevat vele handige functies die u nodig heeft om een slimme manier van toegangsbeheer in te zetten voor bijvoorbeeld thuiszorg, studentenhuizen of verhuur van ruimtes met wisselende gebruikers. Het toegangssyteem kunt u in principe toepassen op iedere deur.

Flexeria Smartphone app

Het systeem werkt door middel van een cloud waardoor u het toegangsbeheer vanaf iedere willekeurige computer met een internetverbinding kunt doen. De digitale sleutels worden per email aan de nieuwe gebruikers verzonden. Door middel van de gratis smartphone app kan de gebruiker de deur openen zodra hij op locatie is. De Flexeria smartphone app is beschikbaar voor Iphone (IOS) en Android.

 

Meer informatie
Verwachte levertijd op aanvraag
Voltage 12V =
doornmaat 55mm
arbeid of ruststroom arbeidsstroom
Samenstelling Gecombineerde producten
Keurmerk SKG**
Schootsignalering Ja
meerdere pc maten pc 72
anti_paniekfunktie geen normering
Draairichting DIN links, DIN rechts, Universeel toepasbaar
Houdkracht 25000N
waterdichte eigenschappen Ja
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten