Flexeria prepaidcode 5 extra sleutels

5 digitale smartphone sleutels voor 1 slot. Met behulp van een prepaid code kan een ‘Sloteigenaar met een geldige cloudlicentie’ 5 extra sleutels aan een ‘slot’ toevoegen. 

 

Op voorraad
Verwachte levertijd: 2-3 werkdagen
SKU
12132
€ 36,30

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

Met behulp van een prepaid code kan een ‘Sloteigenaar’ 5 extra sleutels aan een ‘slot’ toevoegen. Indien er meerdere ‘sloten’ onder een ‘Sloteigenaar’ zijn aangemeld kan worden gekozen aan welk slot de 5 sleutels toegevoegd moeten worden. Iedere keer dat een prepaid code voor uitbreiden van sleutels wordt ingevoerd, wordt er dus aan één van de ‘sloten’ naar keuze 5 digitale sleutels toegevoegd.

Voor deze optie is altijd standaard cloudlicentie voor een sloteigenaar nodig.

Extra digitale sleutels

Standaard worden er 5 digitale sleutels met een ‘slot’ meegeleverd. Met behulp van een prepaid code kan een ‘Sloteigenaar’ 5 extra sleutels aan een ‘slot’ toevoegen. 

LET OP: Indien een ‘slot’ uit het beheerplatform wordt verwijderd vervallen alle extra sleutels die bij een ‘slot’ zijn gekocht. De veiligheidsmaatregelen die in het platform getroffen zijn laten niet toe om in dat geval de sleutels te behouden. Bij het opnieuw aanmelden van een ‘slot’ worden voor de 5 standaard sleutels wel opnieuw 5 nieuwe sleutels uitgegeven.

 

Meer informatie
Verwachte levertijd 2-3 werkdagen
Kleur N/B