iLOQ S10 externe lezer set

Lezer+ relaiskaart voor externe sturing van bijvoorbeeld liften, elektrische schuifdeuren, deurautomaten en elektrische sloten.

 

Op voorraad
Verwachte levertijd: 10-15 werkdagen
SKU
23007
€ 437,00 € 361,16

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

De iLOQ R10S.3-sleutelschakelaar is ontwikkeld voor de eenvoudige controle van randapparatuursystemen door de iLOQ K10S-sleutel. Dezelfde iLOQ-sleutel die wordt gebruikt voor het openen van slotcilinders wordt gebruikt als identificatieobject om aanvullende toepassingen zoals liften, parkeerbarrières en alarmsystemen te activeren. De iLOQ Key Switch R10S.3.x bestaat uit een programmeerbare relais-card en diverse sleutellezers. De relaisuitgang(en) worden geactiveerd wanneer de iLOQ K10S-sleutel wordt gelezen. De afstand tussen de sleutellezer en de relaiskaart kan tot 100 meter bedragen, waardoor de gevoelige relaisonderdelen op een beveiligde plaats in het gebouw kunnen worden geïnstalleerd. De Key Switch is geprogrammeerd met behulp van een computer en het iLOQ-programmeringsapparaat. De Key Switch registreert het audittrail van lock events.

Eigenschappen iLOQ sleutelschakelaar

  • Lezer+ relaiskaart voor externe sturing van bijvoorbeeld liften, elektrische schuifdeuren, deurautomaten en elektrische sloten. 
  • Operaties beveiligd met krachtige encryptiemethoden, SHA-1

iLOQ toegangscontrole beheeriLOQ biedt een slim toegangscontrole systeem. Alle producten van in de iLOQ S10 reeks zijn compatibel en samen te stellen naar uw eigen wensen. Het modulaire systeem biedt ook verschillende cilindercombinaties zoals halve, knop- en dubbele cilinders met realtimeklok (RTC batterij optie) en online-opties. Gebruik als u wilt voldoen aan de eisen van de Nederlandse SKG*** of Duitse VdS BZ de SKG*** optie. De cilinder uitvoeringen en bijbehordende producten, zoals montagegereedschap, iLOQ sleutels of softwarelicenties vindt u onder iLOQ toegangscontrole.

Leveringsomvang

  • iLOQ S10 A.10.56.2
  • iLOQ S10 A00.10 relaiskaart
Meer informatie
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Kleur Nikkel
Extra informatie Voor het programmeren van de cilinders is een iLOQ licentie met programmeersoftware en programmeringsapparaat nodig.