iLOQ S10 USB programmeer apparaat

Deze iLOQ knopcilinder kan aan de buitenzijde worden bediend met de iLOQ sleutel. Aan de binnenzijde is deze cilinder voorzien van een mechanische draaiknop zodat het slot vanaf de binnenzijde altijd kan worden bediend.

 

Op voorraad
Verwachte levertijd: 10-15 werkdagen
SKU
23006
€ 408,00 € 337,19

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

De fysieke programmering van iLOQ-sloten en -sleutels wordt gedaan met het iLOQ P10S.10-programmeringsapparaat. Het programmeringsapparaat beschikt over online- en offline-operaties. Wanneer het programmeringsapparaat online is aangesloten op de iLOQ Manager-software, wordt de inlogverificatie van het vergrendelingssysteem uitgevoerd met behulp van de iLOQ P10S.3 Token (iButton® DS1963), waarmee de hoogste beveiliging de toestemmingsniveaus van de programmatie van de gebruikers bepaalt. Een groot deel van het slot en de belangrijkste programmeringstaken kunnen worden geladen in het programmeringsapparaat voor offline-operaties. Feedbackinformatie over de uitgevoerde programmeringstaken worden automatisch overgedragen naar de Manager-software wanneer het apparaat opnieuw wordt aangesloten. 

Eigenschappen iLOQ programmeer apparaat

  • Apparaat voor het programmeren van iLOQ S10-vergrendelingssysteem sleutels en sloten
  • Operaties beveiligd met krachtige encryptiemethoden, SHA-1
  • Online- en offline-operaties mogelijk

iLOQ toegangscontrole beheeriLOQ biedt een slim toegangscontrole systeem. Alle producten van in de iLOQ S10 reeks zijn compatibel en samen te stellen naar uw eigen wensen. Het modulaire systeem biedt ook verschillende cilindercombinaties zoals halve, knop- en dubbele cilinders met realtimeklok (RTC batterij optie) en online-opties. Gebruik als u wilt voldoen aan de eisen van de Nederlandse SKG*** of Duitse VdS BZ de SKG*** optie. De cilinder uitvoeringen en bijbehordende producten, zoals montagegereedschap, iLOQ sleutels of softwarelicenties vindt u onder iLOQ toegangscontrole.

Leveringsomvang

  • iLOQ S10 Programmer
  • Programmeerkabel

Meer informatie
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Kleur Nikkel
Extra informatie Voor het programmeren van de cilinders is een iLOQ licentie met programmeersoftware en programmeringsapparaat nodig.