iLOQ S10 stofkap

In omgevingen met buitensporige hoeveelheden vocht, stof en bijvoorbeeld zeewater moet de iLOQ cilinder worden toegepast in combinatie met deze speciale stofkap. Deze kap is speciaal ontwikkeld voor de S10 europrofiel cilinders. 

 

Op voorraad
Verwachte levertijd: 10-15 werkdagen
SKU
23012
€ 37,50 € 30,99

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

iLOQ S10 stofkap moet worden toegepast als de iLOQ cilinder in omgevingen met veel stof, vuil en vocht wordt toegepast zoals industrie en gebieden aan zee.

Eigenschappen 

  • Geschikt voor standaard iLOQ europrofiel cilinders.
  • Voorkomt buitensprotige slijtage van het iLOQ systeem

iLOQ toegangscontrole beheeriLOQ biedt een slim toegangscontrole systeem. Alle producten van in de iLOQ S10 reeks zijn compatibel en samen te stellen naar uw eigen wensen. Het modulaire systeem biedt ook verschillende cilindercombinaties zoals halve, knop- en dubbele cilinders met realtimeklok (RTC batterij optie) en online-opties. Gebruik als u wilt voldoen aan de eisen van de Nederlandse SKG*** of Duitse VdS BZ de SKG*** optie. De cilinder uitvoeringen en bijbehordende producten, zoals montagegereedschap, iLOQ sleutels of softwarelicenties vindt u onder iLOQ toegangscontrole.

Meer informatie
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Extra informatie Voor het programmeren van de cilinders is een iLOQ licentie met programmeersoftware en programmeringsapparaat nodig.