Kluizen

Meer over: Kluizen

kluis kopenOp zoek naar een veilige meubelkluis of sleutelkluis? Elocktron heeft SKG gecertificeerde kluizen. Dit betekent dat de kluizen het Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben gekregen. Een gecertificeerde kluis is de beste manier om waardevolle bezittingen en sleutels inbraak- en brandveilig op te bergen. Een makkelijke en tevens veilige kluis is essentieel in huis of op kantoor. Wij zijn er trots op dat we dealer zijn van:

-          De Raat security products

-          Master Lock

 

Meubelkluis

Wilt u een kluis kopen? Meubelkluizen zijn kluizen die u kunt gebruiken om waardevolle bezittingen veilig op te bergen. U kunt er van alles in kwijt, afhankelijk van de grootte van de kluis. Elocktron heeft kluizen van 27 tot 91 liter inhoud. Al onze meubelkluizen zijn voorzien van een elektrisch codeslot. De legborden kunt u bij alle De Raat kluizen in hoogte verstellen zodat de grootte van uw waardevolle bezitting geen problemen mag opleveren.

Kluis voor sleutelberging

Wilt u een sleutelkluis kopen? Elocktron heeft meerdere kluizen voor sleutelberging van het innovatieve slotenmerk Master Lock. In de sleutelkluizen van Master Lock kunt u gerust al uw belangrijke sleutels kwijt. De unieke cijfercode houdt ongewenste personen bij uw belangrijkste sleutels vandaan. 

Ben je op zoek naar de beste manier om je waardevolle bezittingen en sleutels veilig op te bergen? Als expert op het gebied van toegangscontrole hebben wij voor u de meest betrouwbare sleutelkluizen en kluizen uitgezocht.