Elektrische SlotenToegangscontrole

Elektrisch deurslot met afstandsbediening

smartlock toegangscontrole

De Flexeria elektronische motorcilinder is een elektrisch deurslot met afstandsbediening en een smartphone app. Hierdoor kunt u de deur openen met uw telefoon als u binnen de afstand van het bluetooth bereik van het elektronische deurslot bent. Ook blijft er altijd de optie om de deur met een gewone sleutel te openen.

Digitale smartphone sleutels uitgeven

U kunt mensen digitaal toegang geven zodat ze binnen het bluetooth bereik van de elektronische cilinder de deur kunnen openen. Iedere keer dat de deur wordt geopend vind registratie plaats die alleen de eigenaar van het slot terug kan zien. Op deze manier ontstaat een veilige manier van toegangscontrole en beschikt u over een toegangscontrolesysteem dat zich in de komende jaren sterk zal blijven doorontwikkelen.

Compleet toegangscontrolesysteem

Flexeria biedt een compleet en flexibel toegangssysteem, bedienbaar met de gratis app op de eigen mobiele telefoon. Optioneel is een afstandsbediening leverbaar. Voor iedereen die dit niet wil of kan is gebruik van de gewone sleutel mogelijk. Het systeem maakt gebruik van het bestaande slot, past op praktisch iedere deur en is snel en eenvoudig te installeren. Door het eenvoudige en betrouwbare sleutelbeheer is Flexeria uitermate geschikt voor toepassing in
de bewaking en alarmopvolging, scholen, recreatie, distributie, woningbouw, studentenwoningen, detailhandel en de particuliere markt.

Veilige afgeschermde bluetooth verbinding met de Flexeria cilinder

De Flexeria motorcilinders zijn te bedienen met een smartphone op basis van Bluetooth Low Energy en te beheren via de Flexeria webapplicatie. Door de krachtige motor toepasbaar op enkel- en meerpuntsluitingen. De motorsloten zijn voorzien van 6 stuks AA batterijen, dus bekabeling is overbodig.flexeria-elektrisch-deurslot-met-afstandsbediening

De eerste 3 maanden is het beheer op het Flexeria cloud management platform voor de sloteigenaar volledig gratis. Eenvoudig uitbreidbaar tot 5 jaar volledige toegang tot het beheer platform.
Standaard voorzien van 5 digitale sleutels, dus toegang met 5 verschillende smartphones. Extra digitale sleutels zijn altijd na te bestellen.

Heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Stel dan een vraag via ons contactformulier.