Flexeria toegangscontrole

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Flexeria toegangscontrole is een compleet toegangsbeheer platform voor particuliere woningbezitters, gebouwbeheerders en organisaties. Het Flexeria systeem bevat vele handige functies die u nodig heeft om een slimme manier van toegangsbeheer in te zetten voor bijvoorbeeld thuiszorg, studentenhuizen of verhuur van ruimtes met wisselende gebruikers. Het toegangssyteem kunt u in principe toepassen op iedere deur.

Flexeria Smartphone app

Het systeem werkt door middel van een cloud waardoor u het toegangsbeheer vanaf iedere willekeurige computer met een internetverbinding kunt doen. De digitale sleutels worden per email aan de nieuwe gebruikers verzonden. Door middel van de gratis smartphone app kan de gebruiker de deur openen zodra hij op locatie is. De Flexeria smartphone app is beschikbaar voor Iphone (IOS) en Android. Ook kunt u aan het slimme deurslot een codepaneel met kaartlezer toevoegen. Zodat gebruikers de deur niet alleen kunnen openen met de smartphone app maar ook met een toegangscontrole badge of persoonlijke code. 

Eenvoudige toegangscontrole

Voor het toegangsbeheer is onderscheid gemaakt tussen sloteigenaar, gebouwbeheer en organisatiebeheer. De sloteigenaar krijgt bij elk Flexeria product standaard 2500 digitale sleutels. 3 maanden lang kan de sloteigenaar alle functies uitvoeren via het Flexeria Cloud Management platform. Na deze periode kan de sloteigenaar uitsluitend digitale sleutels verwijderen. Door optioneel 5 jaar de Flexeria cloudlicentie sloteigenaar aan te schaffen kunnen alle functies weer worden gebruikt. Voor organisaties en gebouwbeheerders zijn speciale licenties beschikbaar zodat bijvoorbeeld een centrale gedeelde toegangsdeur kan worden gedeeld met alle bewoners van het gebouw. Wilt u meer informatie ontvangen over deze aanvullende mogelijkheden voor grotere systemen? Neem dan contact met ons op.

Alle elektronische sloten van hetzelfde betrouwbare merk

Kiest u voor het Flexeria toegangscontrole systeem? Dan weet u zeker dat u een goed doordacht systeem aanschaft waarbij alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Zowel de Flexeria motorcilinder, de deurcontroller en de elektronische oplegsloten maken onderdeel uit van de Flexeria productlijn. Zo weet u zeker dat alle materialen en producten van uw toegangscontrole systeem van topkwaliteit zijn.

Wij adviseren u graag over het Flexeria toegangscontrole systeem

We doen er alles aan om u zo goed mogelijk voor te lichten over de Flexeria producten. Heeft u vragen of wilt u weten of het Flexeria systeem ook voor u de juiste oplossing is? Stel uw vraag via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vraag zo snel en compleet mogelijk.