Toegangscontrole

Toegangscontrole met app

Elektronische toegangssystemen

De keuze voor toegangscontrole met app wordt steeds vanzelfsprekender voor zowel bedrijven als particulieren. Het voordeel is dat je gebruikers geen druppels of pasjes hoeft te geven. Een toegangscontrolesysteem met app maakt de toegang veilig en moeiteloos in gebruik.

Toegangscontrole met app?

Toegangscontrole met appBij Elocktron hebben we veel ervaring met nieuwe manieren voor toegangscontrole. Een voorbeeld hiervan is het openen van deursloten met behulp van een smartphone. We willen graag dat dit altijd zo veilig en eenvoudig mogelijk is. Door toegangscontrole met app kunnen wij ervoor zorgen dat je straks nog makkelijker toegang hebt tot een bedrijfspand of een woning. Als je je smartphone op zak hebt, heb je alles wat je nodig hebt om het gebouw binnen te komen. Sleutels, tags of pasjes zijn verleden tijd. De app voor toegangscontrole is beproefd en veilig in gebruik.

De toegangscontrole app

Elocktron gaat voor slim beveiligen. Innovatieve toepassingen die de veiligheid waarborgen en simpele oplossingen die passen in het leven van alledag. Methodes die er voor zorgen dat jij nooit meer hoeft na te denken over waar je je sleutels hebt gelaten. Met een app voor toegangscontrole loop je simpelweg naar de deur en heb je direct toegang. Via deze app kan je ook anderen toegang geven tot dezelfde sloten en is het mogelijk om te zien wie wanneer van het slot gebruik heeft gemaakt. Zo is het bijvoorbeeld bij een bedrijf direct zichtbaar hoe laat medewerkers zijn vertrokken.

Meer weten over de toegangscontrole app?

Met ons systeem voor toegangscontrole met app heb jij straks meer dan ooit tevoren controle over wie er toegang heeft en op welke momenten. De app is een ideale oplossing voor bedrijven, ziekenhuizen of kerken om de juiste mensen eenvoudig binnen te kunnen laten en onbevoegden buiten de deur te houden. We raden je aan om ons complete systeem met toegangscontrole met app eens te verkennen. Vragen kun je ons eenvoudig stellen via ons contactformulier. Wellicht heb je een meer specifieke vraag of wil je weten of toegangscontrole met app de juiste oplossing voor je is. Misschien wil je graag eens met ons sparren over de manier waarop we de veiligheid van je bedrijf kunnen vergroten. We komen graag bij je langs voor een demonstratie of het beoordelen van de huidige situatie op locatie, zodat ons advies op maat is voor de specifieke vraag. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2110371

Uw aangeschafte toegangscontrole systeem met app laten installeren

Toegangssystemen die je bij Elocktron bestelt kunnen door onze installatiepartners vakkundig worden geïnstalleerd. Wil je weten wat de kosten hiervoor zijn of wil je meer weten over onze montageservice? Neem dan even contact met ons op via telefoonnummer 050-2110371 of via ons contactformulier.