Toegangscontrole

Toegangssysteem met druppel

Wil jij je medewerkers of klanten op een eenvoudige en veilige manier toegang geven tot je bedrijf? Dan is het toegangssysteem met druppel een aanrader. In plaats van meerdere sleutels voor verschillende deuren, geef je elke gebruiker slechts 1 druppel of tag. Je bepaalt zelf wie toegang heeft tot welke ruimte.

Het toegangssysteem met druppel; veiligheid en gemak

Het toegangssysteem met een druppel of tag werkt in combinatie met een RFID slot. Als de druppel over het slot wordt bewogen, gaat de deur voor je open. Informatie op deze druppel, de RFID code, bepaalt of iemand wel of geen toegang heeft. Deze informatie is voor jou, als beheerder, aan te passen. In de meeste gevallen krijgt al het personeel een vaste druppel waarmee ze permanent toegang hebben. Een andere mogelijkheid is om een gast of klant een druppel te geven waarmee ze eenmalig toegang hebben tot je bedrijf. Dit handige systeem geeft je een simpele oplossing voor de dagelijkse toegangsverlening en veiligheid van het gebouw.

Salto KS toegangscontrole druppel

Het toegangssysteem met een druppel biedt veel voordelenToegangssysteem met druppel

Het is belangrijk om een goede en vooral passende keuze voor jouw situatie te maken. Hieronder hebben we daarom alle voordelen die het toegangssysteem je biedt op een rijtje gezet.

  • Geschikt voor permanente of tijdelijke toegangsverlening
  • 1 druppel i.p.v. meerdere sleutels
  • De toegang op een druppel kan uitgeschakeld worden; bijvoorbeeld bij verlies, diefstal of het vermoeden van oneigenlijk gebruik
  • Rechten in toegang kunnen makkelijk worden uitgebreid; toegang tot extra deuren kan worden toegevoegd

Wat zijn de kosten voor een toegangssysteem met druppel?

Nog een ander voordeel is dat de prijs voor toegangssystemen met druppel of tags de afgelopen jaren flink is gedaald.  Waar je voorheen al snel over de €1000,- betaalde voor een simpel toegangssysteem, betaal je nu beduidend minder voor meer.  Bij Elocktron heb je al een compleet toegangssysteem met druppel vanaf € 399,-. Qua kosten is dit toegangssysteem dus vergelijkbaar met het mechanisch systeem met meerdere sleutels.

Wil je toch net een stapje hoger qua veiligheid en innovatie? dan is het systeem van Salto KS een goede keuze. De tags van dit systeem zijn voorzien van RFID beveilig en daardoor niet na te maken. De druppels zijn leverbaar in 5 verschillende kleuren en zijn 100% waterdicht. Het grote voordeel van van het Salto KS systeem is dat in een online omgeving precies te zien is wie wanneer en waar toegang heeft gehad. Voor de prijzen verwijzen we je naar de website.

Persoonlijk advies over toegangssystemen

We helpen je graag bij het vinden van een geschikte oplossing voor de toegangscontrole in jouw situatie. Zoek je een toegangssysteem met druppel of tag, maar weet je niet precies welke? zou je graag persoonlijk advies willen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op telefoonnummer 050-2110371. 

De installatie van het toegangssysteem

Toegangssystemen die je bij Elocktron bestelt kunnen door onze installatiepartners vakkundig worden geïnstalleerd. Wil je weten wat de kosten hiervoor zijn of wil je meer weten over onze montageservice? Neem dan even contact met ons op via telefoonnummer 050-2110371 of via ons contactformulier.