Salto KS toegangscontrole

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Salto-KS is het neusje van de zalm als het om toegangscontrole gaat. Dit systeem bevat alles dat u nodig heeft om uw bedrijf van uitstekende toegangscontrole te voorzien. 

U kunt controleren wie uw bedrijf in- en uitgaat en ook binnen uw bedrijf kunt u bepaalde ruimtes, afdelingen of etages toegankelijk maken of afsluiten voor bepaalde groepen medewerkers. U kunt het systeem in principe toepassen op iedere deur en de toegang tot op de medewerker nauwkeurig reguleren. De kamer van de directeur of de ruimte waar de personeelsdossiers worden bewaard maakt u toegankelijk voor de personen die daartoe voor het uitoefenen van hun werkzaamheden bevoegd zijn.

Salto KS smartphone app

Uw smartphone wordt door middel van de smartphone Salto KS app voor de iphone en android toestellen onderdeel van het systeem. Zodat u wereldwijd vanaf iedere locatie waar u wifi of mobiel internet heeft toegangsbeheer kunt uitvoeren, gebruikers kunt blokkeren/ deblokkeren en gebeurtenissen kunt zien. Deuren openen door middel van uw mobiele telefoon met de Salto KS app is de veiligste manier van online toegangscontrole op dit moment. Voor het openen op afstand is altijd een extra pincode nodig. Bovendien kunt u push notificaties ontvangen als de deur wordt geopend.

KS tags met beveiligde RFID chip

Het Salto KS systeem werkt met beveiligde tags. De tags zijn voorzien van zogenaamde RFID Mifare Desfire EV1 beveiliging en kunnen daardoor niet worden nagemaakt om misbruik mee te plegen. De tags worden verkocht in sets van vijf stuks. U kunt medewerkers een KS tag verstrekken waarmee zij toegang tot het bedrijf of eventueel individuele afdelingen en ruimtes verkrijgen. U kunt per medewerker instellen waar hij of zij wel en geen toegang heeft. Ook kunt u aangeven binnen welk tijdsbestek een medewerker toegang heeft. Een beheerder moet op ieder moment het pand kunnen betreden, voor de telefoniste is dat niet nodig, zij is immers in de meeste gevallen alleen overdag aanwezig. Een tijdelijke uitzendkracht verleent u eenvoudig toegang gedurende de periode dat deze voor het bedrijf werkzaam is. Na afloop van deze periode wordt de toegang automatisch geblokkeerd.

Alle sloten en deurbeslagen van hetzelfde betrouwbare merk

Kiest u voor het Salto KS systeem? Dan weet u zeker dat het gaat om een compleet systeem. Als u een nieuw systeem koopt heeft u altijd een Salto KS IQ nodig. De IQ zorgt ervoor dat de Salto sloten en wandlezers verbinding krijgen met de cloud. Voor plaatsen waar geen intenet aanwezig is kan de IQ worden uitgevoerd met een eigen 3G draadloos internet signaal. Alle binnen het Salto KS systeem gebruikte componenten zijn geproduceerd door Salto Systems, zowel wandlezers als cilinders en deurbeslag maken onderdeel uit van de productlijn van Salto KS. Zo weet u dat uw complete systeem van toegangsbeveiliging uitsluitend bestaat uit materialen en producten van topkwaliteit. U kunt met dit systeem ook slagbomen en liften bedienen. Dit kan door gebruik te maken van de KS wandlezer met besturing.

 

 

 

Cloud based toegangscontrole

Het SaltoKS toegangscontrole systeem is toegangscontrole in de cloud. Dat betekend dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de toegangscontrole server of software. U kunt zich volledig richten op het gebruik van het systeem. Wijzigingen in de instelling van de toegangsrechten en andere instellingen doet u via een smartphone app of via www.saltoks.com

 

Salto KS app

 

 

 

Salto sloten instellen

 

 

 

 

Gebruikers en rechten 

Maak gebruikers aan in slechts een paar eenvoudige stappen. Met de Salto KS Website kun je eenvoudig de rechten van een gebruiker instellen zoals admin, eigenaar, super user of basic user. Ook kun je zelf per gebruiker instellen op welke manier een deur kan worden open gemaakt zoals openen op afstand via de app, offline toegang en loopstand/ office mode rechten. Je hebt hebt volledige controle over de gebruikers met Salto KS. Ook kun je hier instellen of iemand gebruik kan maken van mobile keys zodat de deur kan worden open gemaakt met de mobiele telefoon van een gebruiker via bluetooth.

 

 

 

Toegangsverlening door toegangsgroepen

Als beheerder of eigenaar kun je heel eenvoudig mensen indelen in bepaalde toegangsgroepen. Een groep binnen het toegangssysteem is een bepaalde groep deuren binnen bepaalde tijden en dagen. In deze groep kun je vervolgens personen toevoegen of verwijderen. Stel bijvoorbeeld een groep in voor medewerkers die alleen van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00u naar binnen mogen.

 

 

 

Eenvoudig instellen toegangscontrole

 

Binnendeur kantoor elektronisch slot

 

 

 

Kantoormodus of officemodus

Als je een centrale deur of je eigen kantoordeur tussen bepaalde tijdframes automatisch wilt laten openen dan kan dat heel eenvoudig met Salto KS. Je hoeft niet bang te zijn dat de deur automatisch van het slot gaat als je er een keer niet bent want het slot gaat pas in de loopstand zodra de eerste gebruiker met rechten om de loopstand te activeren de deur heeft open gemaakt. Op een vooraf ingesteld tijdstip bijvoorbeeld aan het einde van de middag gaat de deur automatisch weer op slot.

 

 

 

Overal zien wie deuren open heeft gemaakt

Met Salto KS heb je 24/7 inzicht wie wanneer een deur heeft open gemaakt. De gebeurtenissen zie je eenvoudig terug in de app. Vanuit de website app kun je instellen om een push bericht te ontvangen voor bepaalde situaties. Zoals een bepaalde gebruiker(s) die een deur openmaakt of wanneer iemand zonder rechten toegangscontrole druppel voor het slot houdt. Ook ontvang je een email als de batterijen van de elektronische sloten bijna leeg zijn.

Zien wie een deur heeft open gemaakt

 

Deur openen op afstand met mobiele telefoon

 

 

 

Deuren openen op afstand

Om een deur open te maken op afstand heb je alleen de Salto KS app nodig. Gebruikers met rechten om de deur via de smartphone app op afstand te openen kunnen de deur openen na identificatie in de app. Dit kan bijvoorbeeld door touch ID of face ID. Ook kan de deur op afstand permanent open worden gezet in de kantoormodus.

 

 

 

Verstuur of ontvang mobile keys

Een mobile key is een virtuele digitale sleutel. Het is qua werking vergelijkbaar met een tag of toegangscontrole pasje. Na het downloaden van de app en een geregistreerde smartphone kunnen je gasten of personeel deuren openen met de smartphone. Welke deuren ze kunnen openen regel je eenvoudig in de toegangsgroepen. De smartphone moet voor het slot worden gehouden en de deur opent nadat je op het Mobile key symbooltje hebt gedrukt. Op deze manier kun je je smartphone gebruiken als een tag. Voor het gebruiken van een Mobile key is geen internet nodig, wel heb je internet nodig zodra je de mobile key ontvangt op je GSM.

 

Deur openen met GSM telefoon

 

Wij adviseren u graag over het Salto KS systeem

Wij zijn trots dat wij de topkwaliteit materialen van Salto KS mogen leveren. Wij staan volledig achter dit kwaliteitssysteem. Heeft u vragen of wilt u weten of het Salto KS systeem ook voor uw bedrijf de juiste oplossing is? Stel uw vraag via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vraag snel en zo compleet mogelijk.