Salto KS toegangscontrole

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Meer over: Salto KS toegangscontrole

Salto KS is het neusje van de zalm als het om toegangscontrole gaat. Dit systeem bevat alles dat u nodig heeft om uw bedrijf van uitstekende toegangscontrole te voorzien. 

U kunt controleren wie uw bedrijf in- en uitgaat en ook binnen uw bedrijf kunt u bepaalde ruimtes, afdelingen of etages toegankelijk maken of afsluiten voor bepaalde groepen medewerkers. U kunt het systeem in principe toepassen op iedere deur en de toegang tot op de medewerker nauwkeurig reguleren. De kamer van de directeur of de ruimte waar de personeelsdossiers worden bewaard maakt u toegankelijk voor de personen die daartoe voor het uitoefenen van hun werkzaamheden bevoegd zijn.

Salto KS smartphone app

Uw smartphone wordt door middel van de smartphone Salto KS app voor de iphone en android toestellen onderdeel van het systeem. Zodat u wereldwijd vanaf iedere locatie waar u wifi of mobiel internet heeft toegangsbeheer kunt uitvoeren, gebruikers kunt blokkeren/ deblokkeren en gebeurtenissen kunt zien. Deuren openen door middel van uw mobiele telefoon met de Salto KS app is de veiligste manier van online toegangscontrole op dit moment. Voor het openen op afstand is altijd een extra pincode nodig. Bovendien kunt u push notificaties ontvangen als de deur wordt geopend.

KS tags met beveiligde RFID chip

Het Salto KS systeem werkt met beveiligde tags. De tags zijn voorzien van zogenaamde RFID beveiliging en kunnen daardoor niet worden nagemaakt om misbruik mee te plegen. De tags worden verkocht in sets van vijf stuks. U kunt medewerkers een KS tag verstrekken waarmee zij toegang tot het bedrijf of eventueel individuele afdelingen en ruimtes verkrijgen. U kunt per medewerker instellen waar hij of zij wel en geen toegang heeft. Ook kunt u aangeven binnen welk tijdsbestek een medewerker toegang heeft. Een beheerder moet op ieder moment het pand kunnen betreden, voor de telefoniste is dat niet nodig, zij is immers in de meeste gevallen alleen overdag aanwezig. Een tijdelijke uitzendkracht verleent u eenvoudig toegang gedurende de periode dat deze voor het bedrijf werkzaam is. Na afloop van deze periode wordt de toegang automatisch geblokkeerd.

Alle sloten en deurbeslagen van hetzelfde betrouwbare merk

Kiest u voor het Salto KS systeem? Dan weet u zeker dat het gaat om een compleet systeem. Als u een nieuw systeem koopt heeft u altijd een Salto KS IQ nodig. Door het plaatsen van repeaters kunt u het bereik van het draadloze KS netwerk vergroten tot maximaal 40 meter. Alle binnen het Salto KS systeem gebruikte componenten zijn geproduceerd door Salto Systems, zowel wandlezers als cilinders en deurbeslag maken onderdeel uit van de productlijn van Salto KS. Zo weet u dat uw complete systeem van toegangsbeveiliging uitsluitend bestaat uit materialen en producten van topkwaliteit. U kunt met dit systeem ook slagbomen en liften bedienen. Dit kan door gebruik te maken van de KS wandlezer met besturing.

Wij adviseren u graag over het Salto KS systeem

Wij zijn trots dat wij de topkwaliteit materialen van Salto KS mogen leveren. Wij staan volledig achter dit kwaliteitssysteem. Heeft u vragen of wilt u weten of het Salto KS systeem ook voor uw bedrijf de juiste oplossing is? Stel uw vraag via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vraag snel en zo compleet mogelijk.