Elektrische SlotenToegangscontrole

Onderdelenset meerpuntssluiting

Bij het plaatsen van een elektronische meerpuntssluiting is het belangrijk om vooraf alle onderdelen te bestellen. Dit kan een hele zoektocht zijn, vandaar dat we dit al voor je hebben gedaan. Met deze onderdelenset meerpuntssluiting weet je zeker dat je niks vergeet en dat je niet per ongeluk de verkeerde onderdelen geleverd krijgt.

Een onderdelenset voor de elektronische meerpuntssluiting van HMB en Fuhr

Deze onderdelenset is bedoeld voor de elektronische motortronic meerpuntssluiting van HMB en Fuhr. De set is kan worden toegepast  in houten deuren en kozijnen. let op!! deze set bevat GEEN vergrendeling. (de set wordt geleverd exclusief meerpuntssluiting)

De voordelen van de onderdelenset meerpuntssluiting

eLocktron heeft een set samengesteld met hoogwaardige producten die op elkaar zijn afgestemd, waardoor de kwaliteit van gecombineerde producten gewaarborgd blijft. De elektronische meerpuntssluiting van HMB en Fuhr wordt gecombineerd met Hoogwaardig SKG*** deurbeslag van HMB. Dit is een knop-kruk uitvoering voor een enkelzijdige toegangscontrole. De deurkruk heeft een ingebouwde veer, waardoor er geen sprake zal zijn van een hangende kruk. De ruime kunststof voedingskast die wordt geleverd bij deze set biedt ruimte voor het soepel kunnen aansluiten van de bekabeling. De meegeleverde sluitplaat is geschikt voor continu belasting.

Wat krijg ik thuis gestuurd als ik de onderdelenset meerpuntssluiting bestel?

  • een voedingskast: kunststof wit incl. 12V 2,1Amp gestabiliseerde voeding
  • een besturingsprint met uitgebreide aansluitmogelijkheden
  • een aansluitkabel van 10m inclusief connector
  • compleet sluitgarnituur voor DIN links en DIN rechts
  • een kabelovergang geschikt voor opening tot 180 graden
  • een magneet ten behoeve van deurstandsignalering
  • veiligheidsbeslag inclusief bevestigingsset
  • een netvoedingskabel haaks met randaarde

Aansluiten van de meerpuntssluiting met de onderdelenset

De basis is er! nu nog aansluiten. Om je nog wat verder te helpen hebben we hier een handleiding en een aansluitschema voor je.

Advies

Mocht je vragen hebben over dit product of wil je graag dat we met je mee denken? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel met ons op telefoonnummer: 050-2110371.