Meerpuntssluitingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een elektronische meerpuntssluiting biedt u een veilige en eenvoudige oplossing voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. De meerpuntssluiting bevat meerdere sluitpunten; punten waarop de deur in verbinding wordt gebracht met het kozijn. Dit in tegenstelling tot een standaard cilinderslot, waarbij er slechts 1 sluitpunt is. De elektronische meerpuntssluiting wordt via een toegangscontrolesysteem of een andere impulsgever, bijvoorbeeld een deurautomaat, aangestuurd; het openen en sluiten van het slot gaat hierdoor automatisch. 

Elektronische meerpuntssluiting; veiligheid en gebruiksgemak

Vergroot de veiligheid van uw pand met elektrische toegang en een hoogwaardige meerpuntssluiting.

Een meerpuntssluiting garandeert een optimale sluiting van de deur en is daarnaast moeilijk te forceren voor een inbreker. Het voordeel van een elektronische meerpuntssluiting is dat er geen fysieke handelingen hoeven te worden uitgevoerd om de deur te openen. Een elektrische meerpuntssluiting is te koppelen aan een toegangssysteem of impulsgever die aansluit bij uw wensen en uw situatie. De combinatie met een vingerscan is bijvoorbeeld erg geschikt voor uw prive woning bij gebruik voor buitenspelende kinderen. Indien u een gastenverblijf heeft, ligt de combinatie met een codetableau wellicht meer voor de hand. Bediening door middel van een smartphone, tags, passen, een afstandsbediening of een gewone sleutel behoort ook tot de mogelijkheden 

Een elektronische meerpuntssluiting kopen? waar moet u op letten? 

Natuurlijk wilt u een systeem dat is afgestemd op uw situatie en eisen. Per combinatie en sluiting verschillen de functies en kenmerken. De belangrijkste verschillen zitten in de vluchtwegnormeringen en de vluchtwegtechniek. Wilt u bijvoorbeeld een vergrendelde deur (dagschoot en nachtschoot) van binnen nog kunnen openen met de deurkruk? Kies dan voor een anti-paniekfunctie. Uitgebreide uitleg hierover kunt u vinden op de informatiepagina vluchtwegtechniek. 

Advies en montageservice

Indien u vragen heeft over onze elektronische meerpuntsslutingen, dan helpen wij u graag. U stelt uw vraag het eenvoudigst via ons contactformulier. Wilt u meer weten over onze montageservice, neem dan contact met ons op.