iLOQ S10 cilinder dubbel

Deze iLOQ dubbele cilinder kan aan de binnen en buitenzijde worden bediend met de iLOQ sleutel. De iLOQ sleutel heeft een ingebouwde elektronische chip die door de iLOQ cilinder kan worden gecontroleerd.  

Op voorraad
Verwachte levertijd: 10-15 werkdagen
SKU
23003
€ 752,00 € 621,49

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

Deze iLOQ S10 dubbele cilinder, met tweezijdige controle, is een cilinder die werkt op basis het unieke iLOQ systeem wat zelf energie opwekt zodat elektronische toegangscontrole ontstaat zonder batterijen of bekabeling.  

Het bekroonde iLOQ S10-vergrendelingssysteem biedt geavanceerde beveiliging eniLOQ sleutels handig toegangsbeheer voor omgevingen met vergrendeling via een mastersleutel. De unieke iLOQ D10S-slotcilinder die zelf energie opwekt, wordt aangedreven doordat elektriciteit opgewekt wordt als de iLOQ K10S-sleutel in het slot gestoken wordt.

Omdat de iLOQ D10Scilinder zelf energie opwekt, maakt dat een einde aan werk, kosten, afval en schade geassocieerd met batterijen of kabels. Omdat er geen batterijen en elektrische bedrading nodig zijn, zijn de cilinders en sleutels makkelijk te installeren en te onderhouden, en is het een milieuvriendelijke ‘groene’ oplossing.

De communicatie tussen de cilinder en de sleutel is sterk versleuteld met behulp van gestandaardiseerde krachtige SHA-1-encryptiemethoden. De mechanisch identieke vorm van de iLOQ D10S-cilinders zorgt voor flexibele voorraad en snelle levering. De iLOQ D10S-slotcilinders zijn compatibel met de DIN 18252-Europrofiel-cilinderstandaarden, zodat u gemakkelijk kunt installeren op bestaande profielcilinderomgevingen.

De lengte van het iLOQ D10S.2XX-cilinderlichaam is 30 mm. De D10S.2XXA-versie met hoge beveiliging heeft een lengte van het cilinderlichaam van 35 mm en 30 mm; de buitenkant van het cilinderlichaam is 35 mm lang en de binnenkant 30 mm. De lengte van de cilinder kan gemakkelijk in stappen van 5 mm worden verlengd tot 100 mm met verlengstukken tussen het cilinderlichaam en de kammodule. De gepatenteerde modulaire uitbreidingsoplossing maakt flexibele voorraad en gemakkelijke lengteveranderingen mogelijk op een installatieplaats. 

Eigenschappen iLOQ S10 dubbel cilinderslot

 • Programmeerbare elektromechanische slotcilinder voor iLOQ S10-vergrendelingssysteem
 • Voor het programmeren van de cilinders is een iLOQ licentie met programmeersoftware en programmeringsapparaat nodig
 • Zelfvoorzienend: geen batterijen of externe energiebron nodig voor de vergrendeling en de sleutel, en er is geen bekabeling nodig
 • Alle iLOQ C10S-slotcilinders en iLOQ K10S-sleutels zijn mechanisch gelijk
 • Compatibel met DIN 18252-cilinderstandaard Europrofiel
 • Modulaire constructie zorgt voor een eenvoudige configuratie voor de halve-, dubbele- of draaiknopversie en cilinderlengte-aanpassing. Verlengingen verkrijgbaar in stappen van 5 mm tot 70 mm.
 • Beveiligd met krachtige encryptiemethoden; unieke 64-bits uitdaging en SHA-1 berekende 160-bits MAC-pair voor sleutelauthenticatie
 • Geprogrammeerd met behulp van een pc en het iLOQ P10S.10-programmeringsapparaat
 • Zwarte lijst voor individuele verloren sleutels
 • Toegangsgroeplijst voor toegang met een sleutel
 • Pre-blacklisting van verloren sleutel met behulp van een vervangende sleutel
 • LET OP! Voor demontage van de mechanische draaikop is slechts een imbus sleutel nodig. De iLOQ knop, het deel waar de sleutel in wordt gestoken kan alleen worden gedemonteerd met speciaal montage gereedschap. 

iLOQ toegangscontrole beheeriLOQ biedt een slim toegangscontrole systeem. Alle producten van in de iLOQ S10 reeks zijn compatibel en samen te stellen naar uw eigen wensen. Het modulaire systeem biedt ook verschillende cilindercombinaties zoals halve, knop- en dubbele cilinders met realtimeklok (RTC batterij optie) en online-opties. Gebruik als u wilt voldoen aan de eisen van de Nederlandse SKG*** of Duitse VdS BZ de SKG*** optie. De cilinder uitvoeringen en bijbehordende producten, zoals montagegereedschap, iLOQ sleutels of softwarelicenties vindt u onder iLOQ toegangscontrole.

Leveringsomvang

 • iLOQ cilinderslot
 • Bevestigingsbout
 • Montage handleiding
Meer informatie
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Kleur Nikkel
Keurmerk SKG***
Cilinder type Elektronisch cilinderslot
Uitvoering Maatwerk cilinderslot
Kopieerbeveiling Elektronisch
Extra informatie Voor het programmeren van de cilinders is een iLOQ licentie met programmeersoftware en programmeringsapparaat nodig.