Kleefmagneet

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar een kleefmagneet? Dit is een elektronische vergrendeling door middel vankleefmagneet kleefmagneten. Ook wel elektrische deurmagneten genoemd. Een kleefmagneet voor deur bestaat uit een magneet en een ankerplaat die bijvoorbeeld in een kozijnendeur wordt geplaatst. Zodra er contact is tussen de elektromagneet en de ankerplaat, vergrendelt deze. Door het uitschakelen van de voedingsspanning ontgrendelt de magneet. Dit is een veilige manier dit zorgt voor een perfect systeem. Elektromagneten zijn leverbaar in twee uitvoeringen:

Aanbod elektrische deurmagneten en openhoudmagneten

Hierboven vindt u het volledige aanbod van onze elektrische deurmagneten of openhoudmagneten met de bijbehorende prijzen. Er is een ruim aanbod aanwezig en ale producten zijn speciaal geselecteerd door onze specialisten. Zo hebben wij bijvoorbeeld gekozen voor kleefmagneten van Maasland, een sterk en betrouwbaar merk. We bieden kleefmagneten met en zonder schootsignalering, kleefmagneten met verschillende houdkracht, enkele en dubbele kleefmagneten en kleefmagneten met specifieke eigenschappen, zoals waterdichtheid. 

Hieronder een overzicht van het aanbod deurmagneten:

We bieden verschillende soorten deurmagneten, zodat er voor u een geschikte oplossing is die past bij uw situatie en wensen. Naast de waterdichte magneet, is er ook de dubbele magneet en de extra sterke shearlock kleefmagneet. Bekijk de productspecificaties en ontdek welke kleefmagneet geschikt is voor uw situatie.

kleefmagneet deurEen openhoudmagneet, hoe werkt dat?

Natuurlijk vindt u ook een universele openhoudmagneet en de openhoudmagneet wandmontage in ons assortiment. Bij beide varianten zorgt de kleefmagneet er voor dat de deuren open worden gehouden. Maar ook dat de deuren sluiten in geval van nood, zoals bijvoorbeeld bij brand.

Dit systeem werkt via een magnetisch veld. Als de stroom van het systeem wordt gehaald, handmatig of door het systeem zelf, schakelt het magnetisch veld uit en vallen de deuren dicht. Dit voorkomt verdere verspreiding van de brand. Dit systeem houdt er uiteraard ook rekening mee dat er bepaalde vluchtroutes zijn en houdt deze deuren open. Kortom een ideale techniek voor een branddeur.

Zelf een kleefmagneet plaatsen?

Wilt u graag zelf de kleefmagneet 24v of de kleefmagneet 12v plaatsen? Dat kan aan de hand van een aantal handige tips die wij voor u hebben verzameld. Lees daarvoor onze blog 'Een kleefmagneet plaatsen'. We leggen u in deze blog stap voor stap uit hoe hoe een kleefmagneet plaatst, hoe u de magneet afstelt en waar u op moet letten. U zult merken dat het met deze informatie niet moeilijk meer hoeft te zijn. Volg de tips op en plaats de kleefmagneet eenvoudig zelf!

Hoe weet u welke kleefmagneet geschikt is?

In het productoverzicht vindt u ons aanbod, klik op een product om meer informatie te krijgen over de uitvoering en de voeding van de kleefmagneet. In het productoverzicht ziet u de opties om te filteren aan de linkerkant. Heeft u vragen over de producten? Neem dan contact met ons op, via het contactformulier. 

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Naast deze producten hebben we uiteraard ook alle mogelijke oplossingen voor verschillende soorten toegangsystemen. Denk aan elektrische sloten, cilindersloten en deurautomaten