Kleefmagneet

Meer over: Kleefmagneet

KleefmagneetBent u op zoek naar een kleefmagneet? Dit is een elektronische vergrendeling door middel van kleefmagneten. Ook wel elektrische deurmagneten genoemd. Een kleefmagneet bestaat uit een magneet en een ankerplaat die bijvoorbeeld in een kozijnendeur wordt geplaatst. Zodra er contact is tussen de elektromagneet en de ankerplaat, vergrendelt deze. Door het uitschakelen van de voedingsspanning ontgrendelt de magneet. Dit is een veilige manier dit zorgt voor een perfect systeem. Elektromagneten zijn leverbaar in twee uitvoeringen:

Aanbod elektrische deurmagneten & openhoudmagneten

Hieronder vindt u het volledige aanbod van onze elektrische deurmagneten of openhoudmagneten met de bijbehorende prijzen. Er is een ruim aanbod aanwezig en ale producten zijn speciaal geselecteerd door onze specialisten. Alleen het beste is voor ons goed genoeg. Zo hebben wij bijvoorbeeld kleefmagneten van het sterke merk Maasland. We hebben een kleefmagneet met schootsignalering en tevens zonder. Zo zorgen wij dat er voor elke klus de juiste oplossing is. Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten kunnen u uitstekend van advies voorzien. Verder kunt u nog de keuze maken uit verschillende soorten zoals:

  • Openhoudmagneet
  • Shearlock
  • Standaard uitvoering

Soorten kleefmagneten

We hebben natuurlijk verschillende soorten kleefmagneten. We hebben namelijke een die waterdicht is maar ook gewoon de dubbel en de shearlock. Naast deze magneten hebben we natuurlijk ook een universele openhoudt magneet en de openheidmagneet wandmontage. Voor beide varianten heb je dat er magneten zijn voor het ophouden van een deur. Maar ook voor het dicht doen van een deur, bijvoorbeeld bij brand. Dit systeem werkt via een magnetisch veld. Dus als de stroom er af wordt gehaald of dit wordt gedaan via het systeem dan vallen de deuren dicht. Dit zorgt er voor dat de brand zich dan niet verder kan verspreiden. Dit systeem houdt er uiteraard ook rekening mee dat er bepaalde vluchtroutes zijn, deze deuren gaan dan open.   

Hoe weet u welke kleefmagneet geschikt is?

Onderstaand ziet u ons volledige aanbod. Daar vindt u ook alle informatie over de uitvoering en de voeding van een kleefmagneet. Bekijk ook de opties om te filteren aan de linkerkant. Het is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld een branddeur. Staat uw gewenste kleefmagneet hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Naast deze producten hebben we uiteraard ook alle mogelijke oplossingen voor verschillende soorten toegangsystemen. Denk aan elektrische sloten, cilindersloten en deurautomaten