Welkom bij Elocktron

Cilinderslot

Een cilinderslot is een gangbare oplossing wanneer u een deur wilt beveiligen. U moet zich natuurlijk veilig kunnen voelen in uw eigen woning, of uw bedrijf met een gerust hart achter kunnen laten. Met een cilinderslot hoeft u zich geen zorgen te maken over een mogelijke inbraak. Met een goed slot voorkomt u namelijk dat eventuele onbevoegden uw woning of bedrijf betreden. Wij leveren uitsluitend cilindersloten van topkwaliteit die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Wij zijn er trots op dat wij dealer zijn van gerenomeerde merken als: 

In onze webwinkel vindt u een breed assortiment elektromechanische vergrendelingen en toegangscontrole systemen. Voor de beste prijs een cilinderslot kopen doet u bij eLocktron.

Investeren in een cilinderslot

Goede cilindersloten zijn hun investering dubbel en dwars waard. U kunt bij eLocktron een cilinderslot kopen door een keuze te maken uit verschillende topmerken, zoals DOM sloten en Mauer sloten. De betere sloten uit ons assortiment zijn volledig op maat te maken. Zo kunt u het slot DOM IX Saturn volledig aan uw wensen aanpassen. Het slot kan worden voorzien van een anti-manipulatiedraaiknop aan de binnenzijde en de sloten kunnen desgewenst wel of niet gelijksluitend worden gemaakt met andere DOM sloten in uw woning of bedrijfspand. Dit cilinderslot is bij uitstek geschikt voor appartementen en eengezinswoningen waar veiligheid erg belangrijk is. 

Gecertificeerde cilindersloten voor extra veiligheid

cilindersloten cilinderslot

Kwaliteitssloten zijn voorzien van een veiligheidskeurmerk. De sleutels voor deze sloten kunnen niet zomaar worden nagemaakt en sluiten uitstekend. Wilt u van een gecertificeerd cilinderslot sleutels bij laten maken? Dan kan dit alleen wanneer u het bijbehorende certificaat kunt overleggen. Onbevoegden kunnen zo nooit in het bezit komen van een duplicaatsleutel. Daarnaast voldoen deze cilindersloten aan de hoogste veiligheidseisen zoals kerntrekbeveiliging, waardoor het niet mogelijk is om het slot van buitenaf uit de deur te verwijderen. Zonder deze beveiliging is het betrekkelijk eenvoudig om toegang tot uw woning of bedrijf te krijgen. 

Nieuwe cilindersloten bestellen

Wilt u uw woning of bedrijf voorzien van nieuwe cilindersloten omdat de oude vervangen moeten worden? Dan kunt u deze heel eenvoudig bestellen. U kunt de sloten direct aan uw winkelmandje toevoegen en vervolgens wordt u met een paar simpele stappen door het bestelproces geloodst. Na uw bestelling gaan wij direct aan de slag om uw bestelling verzendklaar te maken. Heeft u vragen over het cilinderslot van uw keuze? Vul dan het klantcontactformulier in, dit is de snelste manier om uw vraag te stellen. Wij zetten ons actief in om uw vraag zo snel en duidelijk mogelijk te beantwoorden. 

 

 

 

 

 

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2