Evva Airkey toegangscontrole

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Evva-Airkey biedt één van de modernste en intelligentste toegangscontrole systemen van deze tijd. Evva Airkey werkt met een kosteloos online software systeem waarmee je eenvoudig de toegang van bijvoorbeeld uw bedrijfspand of kantoor beheert. Met Airkey gebruikt je de smartphone als sleutel. Dit biedt meerdere voordelen, zoals:

  • Meer felxibiliteit
  • Verhoging van de veiligheid
  • Controle van de deuren volledig in uw handen

    Het enige wat je nodig hebt is een Airkey cilinder, een smartphone en internet. Je verstuurt de sleutels per sms en kunt het toegangssysteem online beheren.

 

Gratis app voor Android en iPhone

Met de gratis Evva Airkey app verandert je smartphone in één of meerdere sleutels. Daarnaast kun je de deuren openen met een toegangspas of een tag, welke kunnen worden gekoppeld aan een individu. Met een optionele pincode kun je de app goed beveiligen. Afhankelijk van het soort toestel communiceert de smartphone met het slot met behulp van bluetooth of met NFC, via een ingebouwde chip, zoals het geval is bij Android toestellen. Een klein toegangssysteem is volledig te beheren via de smartphone. Voor toegangssystemen van grotere omvang kan het handig zijn om daarnaast een codeerstation te gebruiken om cilindersloten, wandlezers of tags makkelijk toe te kunnen voegen aan het systeem.

Een dynamisch systeem afgestemd op elke situatie

De Evva Airkey software is gratis, maar het toewijzen van rechten kost geld. Hiervoor maakt Evva Airkey gebruik van keycredits, een soort prepaid systeem voor toegangsbeheer. Voor het aanmaken van een sleutel of het wijzigen van toegangsrechten is een keycredit nodig. Wissen van toegangsrechten en het openen van deuren is kosteloos. Je kunt kiezen uit twee soorten kaarten; keycredits met 10, 50 of 100 keycredits of een abonnement; unlimited keycredits voor een periode van 12 of 36 maanden.

Evva Airkey; een voordelig toegangssysteem

Veel merken voor toegangssystemen werken met dure softwarepakketen. Met het keycredits systeem van Evva Airkey kunt u de afname en daarmee de kosten afstemmen op uw gebruik. Bij kleine toegangssystemen kan je eenmalig de toegangsrechten instellen, daarna zullen er maar sporadisch wijzigingen plaatsvinden, bijvoorbeeld als er een nieuwe medewerker in dienst treedt. Hiervoor zijn maar weinig keycredits nodig. In het geval van complexere of grotere systemen, waar veel toegangsrechten worden verleend 

Evva Airkey

of waar regelmatig toegangsrechten worden toegevoegd of verwijderd, kun je kiezen voor de keycredits unlimited. Voor een jaarlijks bedrag van 240 euro kan je ongelimiteerd toegangsrechten aanmaken of wijzingen.