iLOQ toegangscontrole

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het iLOQ S10-toegangscontrolesysteem biedt geavanceerde toegangscontrole en handig toegangsbeheer voor omgevingen met vergrendeling via een mastersleutel. De unieke iLOQ D10S-slotcilinder die zelf energie opwekt, wordt aangedreven doordat elektriciteit opgewekt wordt als de iLOQ K10S-sleutel in het slot gestoken wordt. Omdat de iLOQ D10Scilinder zelf energie opwekt, maakt dat een einde aan werk, kosten, afval en schade geassocieerd met batterijen of kabels. Er zijn geen batterijen en elektrische bedrading nodig. De cilinders en sleutels zijn makkelijk te installeren, onderhouden en het is een milieuvriendelijke ‘groene’ oplossing. De mechanisch identieke vorm van de iLOQ D10S-cilinders zorgt voor flexibele voorraad en snelle levering. 

Verloren sleutels eenvoudig blokkeren

iLOQ sleuteliLOQ is een volledig batterijvrij systeem. Dit is dus ook van toepassing op de sleutels met elektronische chip. De iLOQ sleutel is een batterij-vrije digitale sleutel met sterke encryptie. Alle sleutels zijn mechanisch identiek. Toegangsrechten worden in de sleutel geprogrammeerd en zijn flexibel aanpasbaar. Bij verlies van een sleutel kan deze eenvoudig worden verwijderd in de slimme iLoQ toegangscontrole software. De voordelen van een iLOQ sleutel: 

     • Onderhoudsvrij
     • Bestand tegen stevig gebruik
     • Bestand tegen water en vorst 

Lage implementatie- en onderhoudskosten

Doordat de iLOQ cilindersloten eenvoudig kunnen worden verplaatst ter vervanging van standaard europrofiel cilindersloten zijn er geen aanpassingen nodig aan het bestaande hang- en sluitwerk. Ook kunnen de cilinders eenvoudig worden aangepast naar andere deurdiktes doordat iLOQ gebruikt maakt van een modulair systeem. Dit betekend dat wanneer een cilinder eenmaal in uw bezit is u deze eenvoudig kunt aanpassen als de deursituatie in de tussentijd veranderd. U blijft dus niet zitten me ongebruikte cilindersloten. De iLOQ D10S-slotcilinders zijn compatibel met de DIN 18252-Europrofiel-cilinderstandaarden, zodat u gemakkelijk kunt installeren op bestaande profielcilinderomgevingen.

In tegenstelling tot alle andere systemen heeft het iLOQ systeem geen jaarlijkse of misschien soms nog wel frequentere batterijwissel nodig. 

Veiligheid en gebruiksgemak

De iLOQ cilinders worden meestal toegepast als knopcilinder wat betekend dat aan de binnenkant van de cilinder een Toegangscontrolesysteemmechanische draaiknop is geplaatst, zodat het slot aan de binnenzijde altijd eenvoudig is te bedienen. Ook zijn de cilinders leverbaar met de hoogste keurmerken voor wat betreft inbraakwerendheid. Gebruik als u wilt voldoen aan de eisen van de Nederlandse SKG*** of Duitse VdS BZ de cilinderoptie met SKG***. De communicatie tussen de cilinder en de sleutel is sterk versleuteld met behulp van gestandaardiseerde krachtige SHA-1-encryptiemethoden.

iLOQ S10 toegangscontrole software

Alle cilinders in het iLOQ S10- toegangscontrolesysteem zijn te programmeren. Het beheer van toegangsrechten gebeurt gedecentraliseerd in de iLOQ Manager software, waar alle gebruikers toegang hebben tot actuele informatie over sleutels, cilinders, en toegangsrechten. Binnen dit systeem vormen hoofdsleutels geen risico. Zo is een als master key geprogrammeerde sleutel direct uit het systeem verwijderd zodra deze als vermist wordt opgegeven. Het bijwerken van een cilinder gebeurt ofwel door een sleutel in te steken, of met een programmeer unit. Ook maakt een op het internet aangesloten iLOQ Net Bridge en een hotspot het systeem op afstand bedienbaar.