Salto XS4 toegangscontrole

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Met het Salto XS4 toegangscontrole platform kan eenvoudig een toegangscontrolesysteem worden opgezet. De Salto sloten uit het XS4 pakket bestaan uit elektronische deurbeslagen, cilinders en wandlezers. Deze kunnen op verschillende manieren worden beheerd. Op onze website vindt u alle prijzen van de Salto sloten uit ons assortiment. Kijk ook eens bij de Salto KS producten.

Zelf programmeerbaar toegangscontrole systeem

Als u alleen wilt bepalen wie naar binnen mag kiest u voor een zelf programmeerbaar systeem. U kunt eenvoudig door middel van programmeerkaarten en zonder software het toegangsbeheer uitvoeren. Missende sleutels kunnen eenvoudig worden verwijderd.

Data-on-card Salto XS4

Als er meer eisen worden gesteld aan het toegangscontrole systeem, kan het Salto XS4 systeem worden uitgebreid met een softwarepakket zodat u uitgebreide functies kunt gebruiken. Functionaliteiten die daarbij horen zijn het toevoegen van gebruikers en deuren, gebruikersgroepen en zones en het instellen van tijdschema’s en openingsmodi. Wanneer nodig kunt u daarmee instellen of de deur op bepaalde momenten automatisch geopend of vergrendeld wordt. Het SALTO XS4 data-on-card-toegangscontrole systeem is ontworpen voor gebruik in grotere gebouwen en zodanig dat er geen of minimale bekabeling hoeft te worden aangelegd. U kunt op afstand het gehele gebouw controleren via het SALTO Virtual Network (SVN). Met dit geavanceerde systeem kunnen elektronische stand-alone deurbeslagen informatie lezen, ontvangen en schrijven via elektronische ID-sleutels die in omloop zijn. De gegevens worden in het systeem opgenomen via online SVN IP-toegangspunten die in het hele gebouw op strategische plaatsen zijn aangebracht. De ‘bijwerkpunten’ sturen en ontvangen gebruikersgerelateerde informatie. Deze informatie wordt gebruikt voor het controleren, het toestaan of weigeren van toegang.