Elektrisch codeslot

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Meer over: Elektrisch codeslot

Een elektronisch codeslot is ideaal om uw bedrijf of appartementencomplex mee te beveiligen. Het geeft u en uw bewoners of medewerkers een veilig gevoel. U weet op deze manier dat onbevoegden het gebouw niet betreden. De codesloten maken gebruik van verschillende technieken, variërend van het intoetsen van een vooraf geprogrammeerde toegangscode tot een RFID kaart. Voor welke optie u kiest is afhankelijk van uw situatie en uw persoonlijke voorkeur.

Toegang bij codeslot

Er zijn twee manieren om met een codeslot toegang tot het betreffende gebouw te verschaffen: met behulp van een pasje of een code. Veel bedrijven kiezen voor een pasjessysteem. Wij leveren hiervoor de Flexess Aqua toegangstableau. Er wordt toegang verschaft via een toegangscode en met een ingebouwde paslezer. Dit toegangstableau is waterbestendig en kunt u daardoor zowel binnen als buiten gebruiken. Alle codesloten zijn individueel te programmeren, zo kunt u onderscheid maken tussen wie wel en geen toegang tot een bepaalde ruimte heeft. U kunt dit doen door het al dan niet vrijgeven van de toegangscode of het individueel programmeren van toegangspassen. 

Wij bieden producten aan van verschillende fabrikanten, elk met hun unieke eigenschappen, maar met als overeenkomst dat elke fabrikant sloten levert van zeer hoge kwaliteit. Een veilige oplossing moet ook daadwerkelijk een veilige oplossing zijn. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld,

  • • Maasland
  • • Burgwachter
  • • ASSA ALBLOY

codeslot

Vergroot de veiligheid van uw pand

U vergroot de veiligheid van uw pand en medewerkers door een codeslot. Hiermee bereikt u betere toegangscontrole omdat niet iedere medewerker een sleutel hoeft te hebben. Op deze manier voorkomt u betreding van uw pand door onbevoegden en wordt u niet verrast door ongewenst bezoek. De codesloten zijn eenvoudig te installeren en zeer eenvoudig in het gebruik. Heeft u vragen over het plaatsen van een codetableau of codeslot? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw bestelling verzorgen wij snel en efficiënt

Bestel uw codeslot bij eLocktron, wij verzenden uw bestelling binnen vijf werkdagen. Uw pakket wordt gereedgemaakt voor verzending. Via PostNL, DPD of UPS wordt deze snel bij afgeleverd. Wij houden u via de e-mail op de hoogte tot uw pakket aan de vervoerder is aangeboden. Zo kunt u de status van uw bestelling op ieder moment volgen.