Elektrisch codeslot

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een elektronisch codeslot is ideaal om uw bedrijf of appartementencomplex mee te beveiligen. Het geeft u en uw bewoners of medewerkers een veilig gevoel. U weet op deze manier dat onbevoegden het gebouw niet betreden. De codesloten maken gebruik van verschillende technieken, variërend van het intoetsen van een vooraf geprogrammeerde toegangscode tot een RFID kaart. Voor welke optie u kiest is afhankelijk van uw situatie en uw persoonlijke voorkeur. U lees hieronder meer over onze codesloten.

Toegang bij codeslot

Er zijn twee manieren om met een codeslot op deur toegang tot het betreffende gebouw te verschaffen: met behulp van een pasje of een code. Veel bedrijven kiezen voor een pasjessysteem. Wij leveren hiervoor de Flexess Aqua toegangstableau. Er wordt toegang verschaft via een toegangscode en met een ingebouwde paslezer. Dit toegangstableau is waterbestendig en kunt u daardoor zowel binnen als buiten gebruiken. Alle codesloten zijn individueel te programmeren, zo kunt u onderscheid maken tussen wie wel en geen toegang tot een bepaalde ruimte heeft. U kunt dit doen door het al dan niet vrijgeven van de toegangscode of het individueel programmeren van toegangspassen. 

Wij bieden producten aan van verschillende fabrikanten, elk met hun unieke eigenschappen, maar met als overeenkomst dat elke fabrikant sloten levert van zeer hoge kwaliteit. Een veilige oplossing moet ook daadwerkelijk een veilige oplossing zijn. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld:

  • Maasland
  • Burgwachter
  • ASSA ALBLOY

elektrisch codeslot

Vergroot de veiligheid van uw pand

U vergroot de veiligheid van uw pand en medewerkers door een codeslot deur. Hiermee bereikt u betere toegangscontrole omdat niet iedere medewerker een sleutel hoeft te hebben. Op deze manier voorkomt u betreding van uw pand door onbevoegden en wordt u niet verrast door ongewenst bezoek. De codesloten zijn eenvoudig te installeren en zeer eenvoudig in het gebruik. Voor de veiligheid van uw pand kunt u ook kiezen voor een toegangscontrole met vingerscan. Op die manier hoeft u geen codes te onthouden en gebruikt u, uw vinger om binnen te komen.

Het grote voordeel van een toegangscontrole met elektrisch codeslot is dat niet iedereen zomaar met een sleutel kan binnen lopen. Daarnaast biedt het natuurlijk de nodige veiligheid voor de toegang van een bedrijfspand. U wilt bepaalde mensen tenslotte niet ongewenst binnen zien komen wandelen. Door de deur extra te beveiligen blijven onbekenden en niet werknemers buiten de deur. Een veilige, maar vooral efficiënte investering. 

Uw bestelling verzorgen wij snel en efficiënt

Bestel uw codeslot bij Elocktron, wij verzenden uw bestelling binnen vijf werkdagen. Uw pakket wordt zo snel mogelijk gereedgemaakt voor verzending. Via PostNL, DPD of UPS wordt deze snel bij afgeleverd. Wij houden u via de e-mail op de hoogte tot uw pakket aan de vervoerder is aangeboden. Zo kunt u de status van uw bestelling op ieder moment volgen.

Heeft u vragen over het plaatsen van een codetableau of codeslot? Neem dan gerust contact met ons op.