Welkom bij Elocktron

Elektrische deuropener

elektrische deuropenerEen elektrische deuropener zorgt ervoor dat u de toegang van uw bedrijf, woning of gebouw eenvoudig kunt controleren. De deuropener wordt in het kozijn geplaatst dus de montage is eenvoudig. Deze manier van toegangsbeveiliging is ideaal wanneer u geen zicht op de deur heeft, bijvoorbeeld wanneer deze zich op de begane grond bevindt en uw werkplek op de eerste etage. U kunt de deur openen in combinatie met een intercom- of camerasysteem of simpelweg wanneer er wordt aangebeld. De deur wordt door middel van elektrische spanning geopend. Deze kan worden verkregen uit bijvoorbeeld een codeslot, afstandsbediening of een Salto wandlezer. De deur wordt op afstand geopend, simpelweg door een druk op de knop van de afstandsbediening of door het toegangscontrole systeem. De ideale oplossing die draadloos werkt. 

Elektrische deuropener: geschikt voor allerlei toepassingen

Een systeem voor het elektrisch openen van deuren is niet alleen geschikt voor bedrijfspanden. Ook in een woning kan dit systeem prima worden toegepast. Als deuren op een goedkope manier moeten worden voorzien van een elektronisch slot is een deuropener vaak de voordeligste oplossing. Door de elektrische deuropener tegenover het bestaande slot te plaatsen zijn er vrijwel geen extra materialen nodig om de deur elektronisch af te sluiten. Het is vanzelfsprekend wel nodig om de elektrische deuropener aan te sturen door middel van een elektrische spanning uit bijvoorbeeld een toegangscontrole systeem of handzender.

Elektrische deurdranger vergroot de veiligheid

Vergroot de veiligheid van uw pand met elektrische toegang. De hiervoor benodigde apparatuur is eenvoudig te monteren en de bediening wijst zich vanzelf. U hoeft zich niet bezig te houden met onbevoegden die uw pand betreden, bepaal zelf wie u wel en niet binnenlaat. eLocktron levert verschillende toegangscontrole systemen, u kunt in het onderstaande overzicht de specifieke kenmerken per systeem zien. Heeft u vragen bijvoorbeeld over het aansluiten van een elektrische deurdranger? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Heeft u uw keuze gemaakt?

Dan kunt u de elektrische deuropenerdirect via onze webwinkel bestellen. Uiteraard voor de juiste prijs. Wij zullen uw bestelling met zorg behandelen en indien de door u gewenste artikelen op voorraad zijn wordt uw zending direct in orde gemaakt tegen lage kosten. U kunt uw pakket uiterlijk binnen 5 werkdagen op uw afleveradres verwachten. Wij bezorgen uw bestelling met populaire partners als PostNL, DPD of UPS.  

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2