Deurbeslag

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De keuze voor deurbeslag van hoogwaardige kwaliteit of veiligheidsbeslag, vormt een basis voor inbraakpreventie en het verhogen van de veiligheid van uw woning of bedrijfspand. Onder deurbeslag wordt verstaan; alles wat op een binnnendeur of buitendeur kan zitten. Hierbij valt te denken aan de deurklink, een schild of een rozet, maar ook scharnieren of krukstiften vallen hieronder. Ons online aanbod van deurbeslag en veiligheidsbeslag bestaat uit sets met schilden en deurklinken met een bijbehorende bevestigingsset. 

Veiligheidsbeslag een beveiligingsproduct voor de buitendeur

HMB veiligheidsbeslagDe keuze voor deurbeslag is afhankelijk van de toepassing van het beslag. Als u uw voordeur wilt voorzien van beslag, is veiligheidsbeslag altijd de beste optie. Hieronder leggen we u uit waarom. Het veiligheidsbeslag heeft een aantal specifieke eigenschappen die de meest gebruiktte inbraakmethodes tegengaan;

  • Geen schroeven zichtbaar aan de buitenzijde van het schild; Veiligheidsbeslag bestaat uit een set van een binnen- en een buitenschild. Het buitenschild wordt vastgeschroefd vanuit de binnenzijde. Het verwijderen van het schild om bij de cilinder te komen is hierdoor extra moeilijk. Zonder schild is het namelijk heel simpel om de cilinder af te breken. 
  • Extra dikte van het het buitenschild; Bij veiligheidsbeslag is het buitenschild net iets dikker dan bij normaal deurbeslag, hierdoor steekt de cilinder niet uit en kan een inbreker moeilijk grip krijgen op de cilinder.

Vanwege deze voordelen, wordt op nieuwbouwwoningen standaard dit veiligheidsbeslag geplaatst. Het HMB veiligheidsbeslag is tevens geschikt voor renovatie. Het HMB beslag dekt de bestaande schroefgaatjes netjes af. Dit beslag is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en wordt na bewerking geanodiseerd. Daardoor is het voorzien van een corrosiewerende laag. Hiermee kiest u dus niet alleen voor veiligheid, maar ook voor design en duurzaamheid. 

Veiligheidsbeslag met SKG** of SKG*** keurmerk?  

Veiligheidsbeslag bevat standaard het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Afhankelijk van de aanwezigheid van kerntrekbeveiliging heeft het beslag SKG** of SKG***. Kerntrekbeveiliging is een belemmering om te voorkomen dat kwaadwillenden de cilinder of het binnenwerk van de cilinder forceren, afbreken en uittrekken. U herkent de kerntrekbeveiliging aan het rechthoekige blokje met afgerondde randen. 

Het Veiligheidsbeslag is eenvoudig aan te brengen en te combineren

Het deurbeslag combineert u eenvoudig met een veiligheidscilinder of met een mechanische of elektromechanische meerpuntssluiting. Om het u makkelijk te maken leveren wij ook complete toeganssystemen en nieuwbouwsystemen, hierbij zijn de producten al voor u gecombineerd. 

Heeft u vragen over ons deurbeslag?

Wij helpen u graag! misschien heeft u een vraag over het veiligheidsbeslag of over de combinatie van producten. Vul dan even ons contactformulier in. Dan nemen we contact met u op. Is alles duidelijk? Dan zien we uw online bestelling graag tegemoet. Binnen enkele dagen heeft u uw order in huis.