Elektrische sloten

Elektrische sloten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 103

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 103

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Meer over: Elektrische sloten

Elektrische sloten kunnen op verschillende plaatsen worden ingezet. Natuurlijk denkt u in eerste instantie aan het beveiligen van buitendeuren zoals de voordeur, maar er is meer mogelijk. Een elektrisch slot kan ook worden toegepast op binnendeuren,kastdeuren of een tuinpoort. Denk aan ruimtes waar materialen of documenten worden bewaard die niet voor iedereen toegankelijk zijn. Deze manier van toegangscontrole is zeer geschikt voor het individueel verlenen van toegang voor medewerkers of klanten. Elocktron maakt dit soort beveiliging mogelijk in combinatie met een codeslot of toegangspasje.

Elektrische sloten: geschikt voor controle op buitendeurentest

Een elektrisch slot is een veilige keuze en te gebruiken op een buitendeur waarop u toegangscontrole wilt toepassen. U kunt dit slot bedienen in combinatie met eenelektrische slotenof camerasysteem en afstandsbediening, zo weet u bij het openen van een deur wie u binnenlaat. U kunt een elektrisch slot ook bedienen met een drukknop, daarmee zijn deuren bijvoorbeeld van binnenuit te openen. Dit soort systemen worden vaak binnen flatgebouwen toegepast. De deur kan dan van buitenaf alleen via de kaartlezer met een toegangscontrole kaart of gebruikerstag worden geopend, zo hebben alleen bewoners en beheerders toegang. Van binnenuit wordt een drukknop of de anti- paniekfunctie van het slot gebruikt, zo kan iedereen zonder problemen het pand verlaten. In deze categorie vind je veel verschilende producten. Waaronder de onderstaande. test

 

Veiligheid deursloten

De veiligheid van de verschillende sloten is natuurlijk erg belangrijk. Goed om te weten dat we ze met 12V en 24V voeding hebben. Maar ook is het mogelijk met een batterij. Doorgaans zijn elektronische sloten zo gemaakt dat openen van binnenuit altijd mogelijk is, ook bij stroomuitval. Voor buitendeuren van bedrijven of kantoren zijn speciale elektrische veiligheidssloten leverbaar zodat deuren toch voldoen aan de eisen die de verzekering stelt aan inbraakveiligheid. Bij de verschillende systemen komen ook weer andere prijzen natuurlijk. 

Binnendeuren beveiligen met elektrische sloten

Binnendeuren kunt u uiteraard ook prima met een elektrisch cilinderslot beveiligen. Wij adviseren u gebruik te maken van een elektrische sluitplaat, elektronische cilinder of elektronisch deurbeslag. Daarnaast leveren wij elektrische magneten waarmee u een deur open houdt of kastdeur vergrendelt. Zo kunt u het verkrijgen van toegang vereenvoudigen, deze manier van deurvergrendeling kan worden toegepast op plaatsen waar het bijvoorbeeld tijdens kantooruren niet nodig is dat deuren dicht zijn. Na sluitingstijd van het bedrijf kunt u de deuren automatisch laten sluiten door een tijdschakelklok of koppeling met uw alarmsysteem. Om de deuren te laten sluiten zodra de kleefmagneet de deur loslaat kan het beste gebruik worden gemaakt van een deurdranger. Kijk ook eens bij onze elektrische deuropeners

Wij zien uw bestelling graag tegemoet

Heeft u uw keuze gemaakt voor het elektrisch slot op uw binnen- of buitendeur? Dan zien wij uw bestelling graag tegemoet. Wij leveren in de meeste gevallen binnen enkele dagen, u kunt de bezorger van PostNL of UPS verwachten.

Mocht het artikel van uw keuze niet op voorraad zijn of zoekt u maatwerk cilindersloten? Dan informeren wij u uiteraard zo spoedig mogelijk over de verwachte levertijd als deze afwijkt van de aangegeven levertijd. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust via ons contactformulier. Wij beantwoorden uw vragen snel.