Deurautomaten en deurdrangers

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Deurautomaat deurdranger

Met een deurautomaat of deurdranger heb je controle over wie er op welk moment toegang tot uw pand heeft. Steeds meer bedrijven en particulieren houden deze controle graag in eigen hand. Betreding van uw pand door onbevoegden voorkomen? Dit kan eenvoudig door het plaatsen van een deurautomaat.

Hiermee kunt u op afstand de deur openen, eventueel in combinatie met een intercom of camera. Op deze manier kunt u, voordat u de deur opent, zien of horen wie er voor de deur staat. Zo hoeft u de deur niet te openen voor personen die u niet binnen wilt laten. U verhoogt op deze manier het veiligheidsniveau van uw bedrijf, zonder dat u de toegangsdeur persoonlijk in de gaten hoeft te houden.

Deurautomaat - Ideaal voor toegangscontrole op afstand

Is uw bedrijf gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw of bevindt de toegangsdeur zich op de begane grond en uw bedrijf op één of meerdere etages hoger? Dan is een deurautomaat de beste oplossing. Uiteraard hebben we ook elektrische deurautomaten. Wanneer een bezoeker zich meldt hoeft u niet naar beneden te lopen om te zien wie er heeft aangebeld. U kunt via de intercom of camera contact maken met de bezoeker en daarna desgewenst de deur openen. Natuurlijk kunt u een deurautomaat ook zonder camera of intercom gebruiken, dit is bijvoorbeeld handig voor het automatisch openen van een deur voor personeelsleden, klanten en mensen die slecht ter been zijn. Zo gaat het binnenlaten van personen eenvoudiger, zeker wanneer er veel mensen gebruik moeten maken van de automatische deur kan dit interessant zijn.

Deurdranger

Met een deurdranger kunt u een deur automatisch laten sluiten nadat deze handmatig is geopend. De installatie is eenvoudig en daarnaast is het mogelijk om verschillende opties in te stellen voor het sluiten van de deur. De kracht en snelheid waarmee de deurdranger de deur sluit zijn de belangrijkste instelmogelijkheden van de deurdranger.

Deurautomaat ECO

De deurautomaat ECO is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren. De installatie relatief eenvoudig en daarnaast is het mogelijk om verschillende opties in te stellen voor het openen en sluiten van de deur. De deur kan ter plaatse worden geopend met een drukknop op uw intercomsysteem of in combinatie met een codeslot. Ook uw bestaande toegangscontrole systeem kan worden aangesloten op de deurautomaat. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de deur op afstand openen, dit doet u nadat u heeft gezien of gehoord wie er voor de deur staat of aan de hand van uw toegangscontrole systeem. U kunt ook het tijdsinterval voor het openen en weer sluiten van de deur instellen. Bij stroomuitval is de deur zelfsluitend en zal deze niet open blijven staan. Onze deurautomaat kan bijvoorbeeld ook in woningen toegepast worden die aangepast zijn voor bewoners met een lichamelijke beperking. Rolstoelgebruikers kunnen op deze manier gemakkelijk deuren openen en zich daardoor vrijer in huis voelen. Ook kan op die manier de buitendeur van de woning worden geopend. Op deze manier kunt u familie, vrienden of andere bezoekers binnenlaten. Een deurautomaat is eenvoudig te bedienen, ook voor mensen met een lichamelijke handicap.

Deurautomaat binnen enkele dagen in huis

Heeft u besloten dat een deurautomaat de juiste oplossing is? Bestel hem dan vandaag nog. Wij verzenden uw bestelling binnen vijf werkdagen mits uw bestelling op voorraad is. Bij een bestelling van meer dan €500,- worden geen verzendkosten berekend. Het product uiteraard voor de beste prijs en u betaalt niet de kosten voor de verzending. Heeft u vragen over de deurdranger? Vul dan ons klantcontactformulier in! Wij beantwoorden uw vragen zorgvuldig.