Toegangscontrole

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-20 van 75

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-20 van 75

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Meer over: Toegangscontrole

toegangscontroleSteeds meer bedrijven kiezen voor toegangscontrole software. Het is vaak namelijk niet mogelijk om iedere bezoeker toegang tot het kantoor- of bedrijfspand te verlenen. Dit systeem is daarom perfect om dit op te lossen. Gastvrijheid voor klanten en bezoekers is belangrijk, maar u wilt voorkomen dat u onbevoegden binnenlaat of bezoek dat problemen veroorzaakt. Overheidsinstellingen maken in vrijwel alle gevallen al gebruik van toegangscontrole. Burgers mogen bepaalde ruimtes betreden om contact te maken, maar krijgen geen toegang tot de delen van het gebouw waar zich de werkruimtes van medewerkers bevinden. Dan is een toegangscontrolesysteem een uitkomst. Deuren blijven gesloten en worden alleen geopend door en voor medewerkers die daartoe bevoegd zijn. Ook voor toepassingen op bouwterreinen en appartementen of huizen zijn dit een veilige oplossing.

Toegangscontrole tot op individueel niveau reguleren

Toegangscontrole beveiliging betekent dat u per individu kunt bepalen wie, waar en wanneer toegang heeft. Dit kan bijvoorbeeld met een badge. Medewerkers hebben bijvoorbeeld tussen acht uur ’s morgens en zes uur ’s avonds toegang tot het kantoor. Maar de directeur, die vaak ’s avonds nog aan het werk is, heeft onbeperkt toegang. De schoonmaaksters, die ’s avonds na zes uur hun werk doen, hebben een toegangspas die hen alleen tussen zes en negen uur toegang geeft. Tegelijk kunt u instellen dat het verlaten van uw pand op ieder moment mogelijk is. Dit vergroot de veiligheid bij een calamiteit, zo kan iedereen het pand zo snel mogelijk verlaten.

Het Toegangscontrolesysteem is eenvoudig aan te brengen

Ons toegangscontrolesysteem van Salto Clay is super eenvoudig te monteren en zeer gebruiksvriendelijk. U kunt de toegangspassen eenvoudig programmeren en u heeft altijd het overzicht van de verleende toegang per medewerker. U kunt bijvoorbeeld ook periodebeperking toepassen, een tijdelijke medewerker heeft alleen toegang wanneer deze bij uw bedrijf werkzaam is. Ook is het mogelijk om de toegang voor één medewerker direct te blokkeren, bijvoorbeeld bij ontslag. Bij eLocktron kunt u in één keer een compleet systeem voor toegangscontrole bestellen. Om uw beveiliging compleet te maken levert eLocktron namelijk ook toebehoren;

 

Heeft u vragen over toegangscontrole?

Wij helpen u graag! U stelt uw vraag over toegangscontrole het eenvoudigst en snelst via ons contactformulier. Is alles duidelijk? Dan zien wij uw bestelling graag tegemoet. Wij leveren uw bestelling zonder verzendkosten wanneer het orderbedrag € 500,- of meer bedraagt. Bestelt u voor een lager bedrag? Dan berekenen wij slechts €7,50 verpakkings- en verzendkosten. Wij versturen uw order binnen enkele dagen. Wanneer de door uw bestelde artikelen op voorraad zijn kunt u uw pakket binnen vijf werkdagen op uw afleveradres verwachten. Ook hebben we complete toegangssystemen, ideaal ter vervanging van normale sleutels voor zowel bedrijven als particulieren.