Toegangscontrole

Toegangscontrole
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 114

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Steeds meer bedrijven kiezen voor toegangscontroleToegangscontrole software. Het is namelijk vaak niet mogelijk om iedere bezoeker toegang tot het kantoor- of bedrijfspand te verlenen. Dit systeem is daarom perfect om dit op te lossen. Gastvrijheid voor klanten en bezoekers is belangrijk, maar u wilt voorkomen dat u onbevoegden binnenlaat of bezoek dat problemen veroorzaakt. Overheidsinstellingen maken in vrijwel alle gevallen al gebruik van toegangscontrole.

Burgers mogen bepaalde ruimtes betreden om contact te maken, maar krijgen geen toegang tot de delen van het gebouw waar zich de werkruimtes van medewerkers bevinden.

Dan is een toegangscontrolesysteem een uitkomst. Deuren blijven gesloten en worden alleen geopend door en voor medewerkers die daartoe bevoegd zijn. Ook voor toepassingen op bouwterreinen en appartementen of huizen is dit een veilige oplossing.

Toegangscontrole tot op individueel niveau reguleren

Toegangscontrole beveiliging betekent dat u per individu kunt bepalen wie, waar en wanneer toegang heeft. Dit kan bijvoorbeeld met een badge of druppel. Medewerkers hebben bijvoorbeeld tussen acht uur ’s morgens en zes uur ’s avonds toegang tot het kantoor. Maar de directeur, die vaak ’s avonds nog aan het werk is, heeft onbeperkt toegang. De schoonmaaksters, die ’s avonds na zes uur hun werk doen, hebben een toegangspas die hen alleen tussen zes en negen uur toegang geeft. Tegelijk kunt u instellen dat het verlaten van het pand op ieder moment mogelijk is. Dit vergroot de veiligheid bij een calamiteit, zo kan iedereen het pand zo snel mogelijk verlaten.

De voordelen van een toegangscontrole systeem:

  • Toegang verlenen op afstand is mogelijk
  • Geeft inzicht in de aanwezigen en afwezigen
  • Gemakkelijk te monteren
  • Zelf bepalen wanneer de toegang geldig is
  • Geen kosten bij verlies van sleutels, die worden namelijk niet gebruikt

Het Toegangscontrolesysteem is eenvoudig aan te brengen

Ons toegangscontrole systeem van Salto KS is super eenvoudig te monteren en zeer gebruiksvriendelijk. U kunt de toegangspassen eenvoudig programmeren en u heeft altijd het overzicht van de verleende toegang per medewerker. U kunt bijvoorbeeld ook periodebeperking toepassen, een tijdelijke medewerker heeft alleen toegang wanneer deze bij uw bedrijf werkzaam is. Ook is het mogelijk om de toegang voor één medewerker direct te blokkeren, bijvoorbeeld bij ontslag. Om de beveiliging compleet te maken levert eLocktron namelijk ook toebehoren; zoals cilindersloten, deurbeslag en kaarlezers. eLocktron biedt ook de mogelijkheid om in één keer een compleet systeem voor toegangscontrole te bestellen. 

Toegangscontrole kopen of heeft u vragen?

Wij helpen u graag! U stelt uw vraag over toegangscontrole het eenvoudigst en snelst via ons contactformulier. Is alles duidelijk? Dan zien wij uw bestelling graag tegemoet. Wij leveren de bestelling zonder verzendkosten wanneer het orderbedrag € 100,- of meer bedraagt. Bestelt u voor een lager bedrag? Dan berekenen wij slechts €7,50 verpakkings- en verzendkosten. Wij versturen de order binnen enkele dagen. Wanneer de bestelde artikelen op voorraad zijn kunt u het pakket binnen vijf werkdagen op het afleveradres verwachten. Ook hebben we complete toegangssystemen, ideaal ter vervanging van normale sleutels voor zowel bedrijven als particulieren.