iLOQ S10 Licentie

Gebruik van iLOQ software werkt op basis van een licentiemodel waarvoor u als eindgebruiker een abonnement afsluit. De vermelde kosten zijn de jaarlijkse kosten op basis van het aantal gebruikers binnen uw aangeschafte licentiemodel. 

 

Op voorraad
Verwachte levertijd: 10-15 werkdagen
SKU
23014
€ 80,00 € 66,12

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

Gebruik van iLOQ software werkt op basis van een licentiemodel waarvoor u als eindgebruiker een abonnement afsluit. De vermelde kosten zijn de jaarlijkse kosten op basis van het aantal gebruikers binnen uw aangeschafte licentiemodel. 

Software als een Service (SaaS) gedreven ILOQ Manager maakt geavanceerde multisite-programmering, beheer en beheer van iLOQ-cilinders en -sleutels mogelijk in combinatie met het iLOQ-programmeringsapparaat en Microsoft Windows-pc. De iLOQ Manager biedt hoge beveiligingsfuncties en -processen met betrekking tot het beheer van de gegevens van het vergrendelingssysteem van de eindgebruiker. De encryptiegegevens van het vergrendelingssysteem worden gedeeld: De eerste encryptiesleutel van het vergrendelingssysteem wordt uitsluitend gedefinieerd door de eindklant en is alleen opgeslagen op het beveiligingstoken; de tweede encryptiesleutel wordt gegenereerd en opgeslagen in de vergrendelingssysteemdatabase. Alle vergrendelings- en sleutelprogrammeringswerkzaamheden vereisen de eerste en tweede versleutelingssleutels om de programmeringstaken te verwerken. Deze procedure zorgt voor hoge systeembeveiliging.

Software voor geavanceerde 24/7 multi-site programmering, beheer en onderhoud van iLOQ cilinders en sleutels.

Vereisten voor eerste installatie: Windows 7, 8 of recenter of Internet Explorer 8 of recenter, lokale administrator toegang, .NET Framework 4.6.2 geïnstalleerd.

Vereisten voor een volgende installatie: iedere Windows-gebruiker heeft een eigen installatie nodig. Hiervoor is de eerste installatie nodig. Lokale administratorrechten zijn niet nodig.

Eigenschappen iLOQ programmeer apparaat

  • Handig beheer van iLOQ-cilinders en sleutels
  • Hoge systeembeveiliging met krachtige data-encryptiemethoden
  • Gebruikersvriendelijke grafische gebruikersinterface (GUI) die slotlocaties toont op plattegronden

Klik op onderstaande link voor de iLOQ Software handleiding

iLOQ werkt met een handige online software handleiding. 

iLOQ toegangscontrole beheeriLOQ biedt een slim toegangscontrole systeem. Alle producten van in de iLOQ S10 reeks zijn compatibel en samen te stellen naar uw eigen wensen. Het modulaire systeem biedt ook verschillende cilindercombinaties zoals halve, knop- en dubbele cilinders met realtimeklok (RTC batterij optie) en online-opties. Gebruik als u wilt voldoen aan de eisen van de Nederlandse SKG*** of Duitse VdS BZ de SKG*** optie. De cilinder uitvoeringen en bijbehordende producten, zoals montagegereedschap, iLOQ sleutels of softwarelicenties vindt u onder iLOQ toegangscontrole.

Leveringsomvang

  • Software licentie met jaarabonnement 

Meer informatie
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Kleur Nikkel
Extra informatie Voor het programmeren van de cilinders is een iLOQ licentie met programmeersoftware en programmeringsapparaat nodig.