Anykey elektronisch codebeslag

Professioneel codeslot voor intensief gebruik. Het massieve RVS Anykey elektronische deurbeslag met geïntegreerd toetscodetableau is met IP54 waarde ook geschikt voor toepassing op buitendeuren. 

Op voorraad
Verwachte levertijd: 2-3 werkdagen
SKU
17030
€ 1.484,00 € 1.226,45

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

Het Anykey “design” codeslot is speciaal ontworpen voor extra beveiligde ruimtes en toegangsdeuren. Het massieve RVS veiligheidsschild met geïntegreerd toetscodetableau is met IP54 waarde ook geschikt voor toepassing op buitendeuren. Alle elektronische componenten zitten veilig aan de binnenzijde van de deur. De kruk is voorzien van een slipkoppeling waardoor bij het blokkeren van de binnenkruk toch toegang verkregen kan worden vanaf de buitenzijde. De kruk aan de buitenzijde heeft een vrije slag waardoor het beslag niet geforceerd kan worden.

Hoe werkt het codebeslag

Dit elektronische codebeslag kan worden gebruikt om de toegang vanuit één richting te controleren doordat een code moet worden ingevoerd om de deurkruk te kunnen bedienen. Vanuit de niet gecontroleerde zijde kan de deurkruk altijd worden bediend. Om dit codebeslag optimaal te gebruiken kan het beste worden gekozen voor een combinatie met een mechanisch slot met dagschootblokkering of automatisch vergrendelende sloten en een deurdranger. Op deze manier sluit de deur altijd op een veilige wijze af. Natuurlijk kunt u het codebeslag ook prima combineren met een bestaand dag- en nachtslot. De code bepaald bijvoorbeeld tijdens openingstijden of de kruk kan worden bediend. Na sluitingstijd kunt u de deur op slot draaien met de cilinder.

Mogelijke uitvoeringen van het codebeslag

Het beslag is leverbaar met een cilindersparing of in een blinde uitvoering zonder cilinder. Wanneer u kiest voor een cilindersparing adviseren wij om dit te combineren met een SKG*** cilinder met kerntrekbeveiliging. De geheel blinde uitvoering van de Anykey is voorzien van een noodstroomcontact zodat te allen tijde met behulp van een batterij de deur kan worden voorzien van spanning, waarna deze met een geldige code geopend kan worden. Door het smalle schild, 35mm, is de Anykey ook geschikt voor profieldeuren met kleine doornmaten. Voor situaties waarbij beschadigingen moeten worden afgedekt kan gebruik worden gemaakt van de speciale afdekplaten. Bij toepassing van de afdekplaten moet 2mm bij de deurdikte worden opgeteld.

De juiste draairichting bepalen

Bij het opgeven van de draairichting moet worden gekeken naar de kant waar de code moet worden ingevoerd. Dit heet de gecontroleerde zijde. (bij de product afbeeldingen staat een overzichtje van de twee mogelijke draairichtingen) Als de kruk aan de gecontroleerde zijde naar links moet wijzen dan kiest u voor draairichting 2 en 3. Wijst de kruk aan de gecontroleerde zijde naar rechts dan kiest u voor draairichting 1 en 4. Twijfeld u, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Eigenschappen

  • Voldoet aan de NEN-EN179 in combinatie met ABLOY mechanisch antipaniekslot
  • Zowel voor profiel- als houten deuren.
  • Schildbreedte slechts 35mm
  • Hoogwaardig massief RVS schild geschikt voor binnen en buiten IP54
  • Optioneel breed renovatie afdekplaat leverbaar - Eenvoudige en snelle montage
  • Past standaard op alle DIN sloten
  • 39 gebruikerscodes te programmeren
  • Zonder geldige toegangscode vrije slag aan buitenzijde
  • Geschikt voor hoogfrequent gebruik (35.000 handelingen)
Meer informatie
Slot PC maat geen, pc 72, pc 92
Anti-paniekfunctie EN 179 nooduitgangen, geen normering
Verwachte levertijd 2-3 werkdagen
Kleur RVS
Voltage Batterijen
Keurmerk SKG**
Bedieningszijde Aangeven bij bestelling
Extra informatie Bij toepassing van de afdekplaten moet 2mm bij de deurdikte worden opgeteld.
Waterdichte eigenschappen Ja
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!