Elektrische meerpuntssluiting met vingerscan

Dit complete toegangssysteem is voorzien van een elektrische meerpuntssluiting in combinatie met vingerscan. Met de vingerscanner is de elektronische meerpuntssluiting eenvoudig te openen door uw vinger langs de scanner te swipen.

Niet op voorraad
Verwachte levertijd: 4-6 weken
SKU
14012
€ 2.373,00 € 1.961,16

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 
Dit complete toegangssysteem is voorzien van een elektrische meerpuntssluiting in combinatie met vingerscan. Met de vingerscanner is de elektronische meerpuntssluiting eenvoudig te openen door uw vinger langs de scanner te swipen. De vingerscanner voldoet aan de hoogste biometrische veiligheidseisen en is ontwikkeld volgens strenge richtlijnen tegen manipulatie. Ze zijn voor zowel binnen- als buitengebruik toepasbaar. Verder zijn alle benodigde componenten aanwezig zoals een voeding, aansluitkabel voor het slot, een mechanische cilinder en deurbeslag met kerntrekbeveiliging. In de voeding is voldoende ruimte om de bekabeling aan te sluiten. De meegeleverde 230V netstroomkabel kan worden aangesloten op een wandcontactdoos zodat er geen aanpassingen aan de elektrische installatie nodig zijn. 
 

Veilig en gebruiksvriendelijk

De intelligentie van de vingerscanner zit in een aparte unit om manipulatie uit te sluiten. Alleen de geleverde componenten communiceren met elkaar. Bovendien blijven er geen vingerafdrukken achter op de scanner wegens de "swipe" beweging. De Vingerscanner blokkeert automatisch bij misbruik. De zogenoemde 'point tags' van een vinger die worden opgeslagen, zijn niet genoeg om een vingerafdruk te reconstrueren. De meegeleverde elektronische meerpuntssluiting, het deurbeslag en de mechanische cilinder voldoen aan de hoogste standaard met betrekking tot inbraakwerendheid. 

Afwijzing van de vingerafdruk is minimaal. De Vingerscanner is zodoende ook te gebruiken door kinderen, de scanner leert namelijk mee met de verandering van de vingerafdruk door groei.
 

Vingerscanner eenvoudig zelf in te stellen

Het inleren van vingers is zeer eenvoudig te doen. Hiervoor wordt bij het eerste gebruik een mastervinger aan het systeem toegewezen. Dit is de vinger van de eigenaar/ hoofdgebruiker. Nadat de mastervinger is gebruikt kan een nieuwe gebruiker zijn vinger aanbieden, dit moet 6 keer achter elkaar gebeuren, vervolgens sluit de mastervinger het inleerproces door een laatste keer over de vingerscanner te swipen. Op deze manier kunnen 150 vingers worden ingeleerd. 
 

Topkwaliteit elektronische meerpuntssluiting

De HMB Meerpuntssluitingen zijn uitermate geschikt voor toegangsdeuren die tevens dienen als brandvluchtdeuren. Vanaf de binnenzijde is de Motortronic Meerpuntssluiting altijd te openen via de deurkruk. Hierdoor is de sluiting geschikt voor toepassing in brandvluchtdeuren die moeten voldoen aan de gestelde veiligheidseisen volgens NEN-EN 179. Bij toepassing van een dubbelzijdig gecontroleerde uitvoering van dit slot vervalt de anti-paniek functie waardoor het slot niet meer voldoet aan de NEN-EN 179.
 
Het slot vergrendelt volautomatisch op drie punten zonder dat u hiervoor een handeling hoeft te verrichten. Hierdoor is uw deur 24 uur per dag afgesloten, open-flipperen onmogelijk en hoeft u zich geen zorgen te maken of u de deur wel of niet heeft afgesloten. Bij stroomuitval blijft het slot volledig vergrendeld en is openen van de deur via de sleutel altijd mogelijk.
 
De HMB Motortronic Meerpuntssluitingen met antipaniekfunctie zijn, in combinatie met de HMB Sluitplaten en -kommen, kwalitatief hoogwaardige sluitingen en voldoen in gevelelementen aan inbraakwerendheidsklasse 3 volgens NEN 5096 SKG*** en aan vluchtwegnormering volgens NEN-EN 179.
 

Eigenschappen

 • Compleet systeem
 • Geen computer of software nodig
 • 150 vingers in te leren
 • Voldoet aan strenge biometrische veiligheidseisen
 • Vingerafdruk blijft niet achter doordat een (swipe) veegbeweging wordt gemaakt
 • Automatische blokkering bij misbruik
 • Afwijzing vingers minimaal en zelflerend bij ontwikkeling of veranderingen van de vinger
 • Voldoet aan de hoogste inbraakwerendheidsklasse, klasse 3 volgens NEN 5096 SKG***
 • Kan worden gekoppeld aan een (bestaand) alarmsysteem voor signalering van de deur en het slot
 • Mechanische cilinder is gecertificeerd en voorkomt ongeoorloofde sleutelkopiën
 • Geschikt voor houten binnen en buitendeuren (voorplaat 24x3mm pc72 doornmaat 55)
 • Beveiligde elektronica zodat de aansturing van het slot niet kan worden gemanipuleerd

Leveringsomvang

 • Vingerscanner inbouw, rvs smal model
 • Elektrische meerpuntssluiting HMB Motortronic SKG***
 • 12V 4,5 Amp. voeding met besturing en netvoedingskabel
 • Aansluitkabel  voor elektrische meerpuntssluiting 8m 3-aderig
 • Magneetcontact voor montage in kozijn
 • Sluitgarnituur voor beide draairichtingen
 • Mechanische cilinder inclusief 3 sleutels, certificaat en vrijloopfunctie type: M&C Matrix
 • HMB veiligheidsbeslag knop-kruk met kerntrekbeveiliging SKG***
 • Inbouw kabelovergang

 

Meer informatie
Verwachte levertijd 4-6 weken
Voltage 12V =
Doornmaat 55mm
Arbeid of ruststroom Arbeidsstroom
Samenstelling Gecombineerde producten
Keurmerk SKG***
Schootsignalering Ja
Slot PC maat pc 72
Anti-paniekfunctie EN 179 nooduitgangen, geen normering
Draairichting DIN links, DIN rechts, Universeel toepasbaar
Houdkracht 25000N
Waterdichte eigenschappen Ja
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!