M&C Condor maatwerk cilinderslot

Deze hoogwaardige SKG*** veiligheidscilinder beschermt tegen de actuele inbraakmethodes, zoals kerntrekken en is extra hoog beveiligd tegen openpikken. Tevens is dit cilinderslot voorzien van een nood- of gevarenfunctie en wordt het geleverd met een sleutelcertificaat. Bij de maatwerk cilindersloten stelt u zelf variaties van maatvoeringen samen. Deze zijn gelijksluitend te bestellen met de standaard hele en halve Condor cilinders van M&C. LET OP! een standaard of standaard halve Condor cilinder bestelt u onder SKU 21021.

Op voorraad
Verwachte levertijd: 1 werkdag
SKU
21027
€ 95,62 € 79,02

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

Deze hoogwaardige SKG*** veiligheidscilinder beschermt tegen de actuele inbraakmethodes, zoals kerntrekken en is extra hoog beveiligd tegen openpikken. Tevens is dit cilinderslot voorzien van een nood- of gevarenfunctie en wordt het geleverd met een sleutelcertificaat. Bij de maatwerk cilindersloten stelt u zelf variaties van maatvoeringen samen. Deze zijn gelijksluitend te bestellen met de standaard hele en halve Condor cilinders van M&C. LET OP! een standaard of standaard halve Condor cilinder bestelt u onder SKU 21021. 

Productinformatie

Deze M&C Condor cilinder is een hoogwaardige SKG*** veiligheidscilinder en is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek. De sleutels zijn voorzien van een verhoogd profiel en door de hardstalen brug, is dit slot nagenoeg onbreekbaar.

Het Condor cilinderslot is standaard voorzien van een nood- of gevarenfunctie. De veiligheidscilinder is hierdoor altijd  tweezijdig bedienbaar, zelfs wanneer er een sleutel aan de andere zijde in het slot zit

De sleutels van de Condor zijn gepatenteerd tegen misbruik met betrekking tot het kopieren, onder andere door middel van een undercut beveiliging. Bij elke sleutelset wordt een certificaat geleverd waarmee u bij een geautoriseerde dealer sleutels of cilinders bij kunt laten maken. 

Maatwerk

Bij de maatwerk cilindersloten kunt u zelf variaties van maatvoeringen samenstellen. De cilinderafmeting kan worden vastgesteld door vanuit het middelpunt van de cilinder te meten naar beide uiteinden. De cilindermaat kan variëren in stapjes van 5mm. Lees hier meer over het bepalen van de juiste cilindermaten.   Een schematische weergave van de maatvoering vindt u bij de afbeeldingen van dit product. 

Eigenschappen 

 • SKG*** keurmerk
 • Voorzien van hardstalen brug
 • voorzien van nood- of gevarenfunctie
 • Sleutels voorzien van verhoogd profiel
 • Hoogste M&C beveiliging tegen openpikken
 • Gepatenteerde sleutels
 • Levering inclusief certificaat
 • Gelijksluitend leverbaar

Bestelinformatie

Aantal meegeleverde sleutels:

 • 1 cilinders= 3 sleutels
 • 2 cilinders= 5 sleutels
 • 3 cilinders= 5 sleutels
 • 4 cilinders= 7 sleutels
 • 5 cilinders= 7 sleutels
 • 6 cilinders= 8 sleutels
 • 7 cilinders= 8 sleutels

Gelijksluitende cilinderset:

Maatwerkcilinders en standaard hele en halve cilinders van M&C Condor kunnen als set gelijksluitend worden gemaakt. Hiervoor vinkt u bij elk product de optie 'Deze cilinder gelijksluitend maken met andere M&C Condor cilinder(s) uit uw bestelling' aan. 

 

Meer informatie
Verwachte levertijd 1 werkdag
Kleur Nikkel
Keurmerk SKG***
Cilinder type Mechanisch cilinderslot
Uitvoering Maatwerk cilinderslot
Kopieerbeveiling Met certificaat
Extra informatie Aantal meegeleverde sleutels: 1 cilinders= 3 sleutels; 2 cilinders= 5 sleutels; 3 cilinders= 5 sleutels; 4 cilinders= 7 sleutels; 5 cilinders= 7 sleutels; 6 cilinders= 8 sleutels; 7 cilinders= 8 sleutels.