Over Elocktron

Elocktron richt zich op online verkoop van professionele toegangscontrole en beveiligingsoplossingen. Wij staan voor kennis, duidelijkheid en betrouwbaarheid.

Onze achtergrond

De initiatiefnemers van Elocktron zijn al jaren actief in de beveiligings- en it-sector. In onze webshop vind u een breed scala aan afzonderlijke en gecombineerde productoplossingen waarmee wij ruime ervaring hebben. Hierdoor kunnen wij u perfect helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Een goede oplossing betekent minder faalkosten. 

De juiste keuze maken...

Ons doel is om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over onze oplossingen. De online shop is duidelijk ontworpen en eenvoudig te gebruiken. Zowel bij het zoeken naar eenvoudige producten als bij het zoeken naar uitgebreide projectmatige oplossingen.

Betrouwbare service

Misschien bent u al bekend met onze goede service en klantvriendelijkheid, anders nodigen wij u graag uit om kennis te maken met eLocktron en hopen wij u op een goede, zorgvuldige en betrouwbare manier te helpen bij uw aankopen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 050-2110371. (maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 17:00uur)