DOM Sigma Plus 30-30 vrijloopcilinder

Vrijloopcilinders zijn nodig in combinatie met een aantal elektronische meerpuntssluitingen en anti- panieksloten. Het slot mechanisme moet bij deze sloten zonder weerstand kunnen draaien. Zolang er geen sleutel in de cilinder zit kan de meenemer van een vrijloopcilinder gewoon worden rondgedraaid. 

Op voorraad
Verwachte levertijd: 10-15 werkdagen
SKU
4116
€ 92,88 € 76,76

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

Vrijloopcilinders zijn nodig in combinatie met een aantal elektronische meerpuntssluitingen en anti- panieksloten. Het slot mechanisme moet bij deze sloten zonder weerstand kunnen draaien. Zolang er geen sleutel in de cilinder zit kan de meenemer van een vrijloopcilinder gewoon worden rondgedraaid. 

Directe ontkoppeling (FZG)

DOM Sigma plus vrijloopcilinders zijn geschikt voor toepassing in combinatie met elektronische meerpuntssluitingen en anti- panieksloten die een cilinder met direct- ontkoppeling nodig hebben. Dit type cilinder wordt aangeduid met de afkorting FZG. Niet alle cilinders die worden aangeduid met de term vrijloopcilinder zijn geschikt voor toepassing met deze sloten. Hierdoor kunnen verkeerde vrijloopcilinders storingen aan uw elektronische motormeerpuntssluitingen veroorzaken. Het is belangrijk om alleen een vrijloopcilinder toe te passen als de productdetails van het slot dit voorschrijven. 

De maat van uw cilindersloten opmeten

Deze vrijloopcilinder heeft een standaard maatvoering 30mm binnen en 30mm buiten waardoor de cilinder geschikt is voor deurdiktes van 40mm. Als u een verlengde vrijloopcilinder wilt bestellen dan heeft u de keuze uit een DOM IX Saturn of DOM Sigma Plus maatwerk cilinder. Bij de cilinderopties kunt u aangeven dat het om een vrijloopcilinder gaat. Wilt u meer weten over het opmeten van cilindersloten? Lees hier meer over het bepalen van de juiste cilindermaten. 

Eigenschappen

  • Aantal vergrendelingen (geveerd): 6
  • Cilindermaat 30-30
  • Conventionele sleutel
  • Voorzien van vrijloop meenemer met direct ontkoppeling 
  • Sluitveiligheidsklasse volgens DIN EN 1303 04/2005: 6
  • Bestendigheid tegen openboren volgens DIN EN 1303 04/2005: 2
  • Merkenregistratie
  • SKG klasse SKG2 (standaard)
  • Aan weerszijden sluitend

 

Meer informatie
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Kleur Nikkel
Keurmerk SKG**
Cilinder type Mechanisch cilinderslot
Uitvoering Standaard cilinder (30-30)
Kopieerbeveiling Met certificaat
Extra informatie Deze producten hebben een levertijd van 10-15 werkdagen. Bij het bestellen van een maatwerkcilinder begint u met het invoeren van de buitenmaat. (Lengte zijde A) Vervolgens voert u de binnenmaat van de cilinder in. (Lengte zijde B) Tot slot voert u het aantal extra sleutels en eventuele opties zoals een draaiknop in. De belangrijke laatste stap is dat u aangeeft of de cilinder wel of niet gelijksluitend moet worden gemaakt. Met gelijksluitend wordt bedoeld dat u met één sleutel alle cilinders binnen dezelfde kunt bedienen. Binnen één bestelling worden uitsluitend de maatwerkbestellingen gelijksluitend gemaakt.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!