M&C Move maatwerk cilinderslot

De M&C Move cilinder is de meest geavanceerde veiligheidscilinder van M&C, door de toepassing van een uniek beweegbaar deel in de cilinder en de sleutel. Dit slot wordt geleverd met een sleutelcertificaat en heeft de hoogst mogelijke kopieerbeveiliging. De sloten zijn gelijksluitend te maken met standaard of andere maatwerk cilinders van M&C Move.

Op voorraad
Verwachte levertijd: 1 werkdag
SKU
21055
€ 124,08 € 102,55

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

Bij de maatwerk cilindersloten stelt u zelf variaties van maatvoeringen samen. Deze zijn gelijksluitend te bestellen met de standaard hele en halve Matrix cilinders van M&C. LET OP! een standaard of standaard halve Move cilinder bestelt u onder SKU 21054. 

Productinformatie

De M&C Move cilinder is de meest geavanceerde veiligheidscilinder van M&C. Deze nieuwste generatie cilinders heeft naast de hoogwaardige kwaliteit van alle M&C producten nog een extra bijzonderheid: een beweegbaar deel in de cilinder en de sleutel.

Door de geavanceerde techniek is de M&C Move cilinder vrijwel niet te manipuleren en beveiligt hij tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de inpressietechniek. 

Bovenop de SKG*** vereisten heeft de M&C Move cilinder, een hardstalen brug waardoor dit slot nagenoeg onbreekbaar is. Door de aanwezigheid van de u-clip wordt kerntrekken van een cilinder en het wegfrezen van de cilinder vrijwel onmogelijk.

De M&C Move sleutels zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren en bieden de hoogste kopieerbescherming. De beweegbare delen bieden bescherming tegen 3D printing. Bij elke sleutelset wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels of cilinders bij kunt laten maken. 

Het Move cilinderslot is standaard voorzien van een nood- of gevarenfunctie. De veiligheidscilinder is hierdoor altijd  tweezijdig bedienbaar, zelfs wanneer er een sleutel aan de andere zijde in het slot zit.

De sloten zijn gelijksluitend te maken met standaard of maatwerk cilinders van M&C Move. 

Maatwerk

Bij de maatwerk cilindersloten kunt u zelf variaties van maatvoeringen samenstellen. De cilinderafmeting kan worden vastgesteld door vanuit het middelpunt van de cilinder te meten naar beide uiteinden. De cilindermaat kan variëren in stapjes van 5mm. Lees hier meer over het bepalen van de juiste cilindermaten.   Een schematische weergave van de maatvoering vindt u bij de afbeeldingen van dit product. 

Eigenschappen 

 • SKG*** keurmerk
 • Voorzien van hardstalen brug
 • voorzien van nood- of gevarenfunctie
 • Gepatenteerde sleutels
 • Levering inclusief certificaat
 • 3D kopierbeveiliging
 • Beweegbaar deel in de sleutel waardoor lockpicken vrijwel onmogelijk is
 • Gelijksluitend leverbaar

Bestelinformatie

Aantal meegeleverde sleutels:

 • 1 cilinders= 3 sleutels
 • 2 cilinders= 5 sleutels
 • 3 cilinders= 5 sleutels
 • 4 cilinders= 7 sleutels
 • 5 cilinders= 7 sleutels
 • 6 cilinders= 8 sleutels
 • 7 cilinders= 8 sleutels

Gelijksluitende cilinderset:

Maatwerkcilinders en standaard hele en halve cilinders van M&C Move kunnen als set gelijksluitend worden gemaakt. Hiervoor vinkt u bij elk product de optie 'Deze cilinder gelijksluitend maken met andere M&C Move cilinder(s) uit uw bestelling' aan. 

 

Meer informatie
Verwachte levertijd 1 werkdag
Kleur Nikkel
Keurmerk SKG***
Cilinder type Mechanisch cilinderslot
Uitvoering Maatwerk cilinderslot
Kopieerbeveiling Met certificaat
Extra informatie Aantal meegeleverde sleutels: 1 cilinders= 3 sleutels; 2 cilinders= 5 sleutels; 3 cilinders= 5 sleutels; 4 cilinders= 7 sleutels; 5 cilinders= 7 sleutels; 6 cilinders= 8 sleutels; 7 cilinders= 8 sleutels.