Salto XS4 2.0 ethernet controller CU42E0TEU

De XS4 2.0 ethernetcontroller is standaard voorzien van een ethernetpoort en aansluitmogelijkheden voor twee wandlezers.

Op voorraad
Verwachte levertijd: 4-6 weken
SKU
18049
€ 1.179,87 € 975,10

Maximaal 50 tekens

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

In vergelijking met voorgaande modellen is de XS4 2.0 Deurcontroller voorzien van substantiële technologische verbeteringen. Een van de grootste voordelen is dat de 2.0 Deurcontroller als 2 aparte deuren geconfigureerd kan worden, of een deur voor vergrendeling lezer in en uit. Beheer is mogelijk tot aan 10 deuren vanaf 1 IP adres. (in combinatie met ondersteunende slave controllers)

Alle deurcontrollers van SALTO kunnen gebruikt worden met gebouwbeheersystemen, liften en postbussen. De deurcontroller stuurt de gegevens van de drager naar de toegangscontrole software en zorgt via de wandlezer voor actualisering van de gegevens op de drager. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om verloren of gestolen kaarten te annuleren en in het systeem te blokkeren.

Eigenschappen

  • Geschikt voor gebruik in combinatie met XS4 2.0 wandlezers (WRDB0E serie)
  • Op de controller kunnen twee deuren/ lezers worden aangesloten
  • Voor het aansluiten van meerdere lezers kan een ondersteunende (slave) controller worden aangesloten model CU4200 (maximaal 4 stuks per controller)
  • Levering inclusief behuizing
  • 12V voeding inbegrepen
  • Voor de XS4 2.0 producten is altijd de Salto ProAcces SPACE software nodig.
  • Niet geschikt voor gebruik in combinatie met zelf-programmeerkaarten
Meer informatie
Video's
Verwachte levertijd 4-6 weken
Kleur Wit
Extra informatie Geschikt voor gebruik in combinatie met XS4 2.0 wandlezers (WRDB0E serie). Voor de XS4 2.0 producten is altijd de Salto ProAcces SPACE software nodig. Niet geschikt voor gebruik in combinatie met zelf-programmeerkaarten
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!