Salto XS4 2.0 slave controller CU4200TEU

De XS4 slave controller is een ondersteunende controller. De controller werkt offline of online wanneer aangesloten op een ethernetcontroller zoals de CU42E0GEU. 

Op voorraad
Verwachte levertijd: 4-6 weken
SKU
18050
€ 589,94 € 487,55

Maximaal 50 tekens

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 

De XS4 slave controller is een ondersteunende controller. De controller werkt offline of online wanneer aangesloten op een ethernetcontroller zoals de CU42E0GEU. Een van de grootste voordelen is dat de 2.0 ondersteunende deurcontroller als 2 aparte deuren geconfigureerd kan worden, of een deur voor vergrendeling lezer in en uit. Beheer is mogelijk tot aan 10 deuren vanaf 1 IP adres. (hiervoor moet de ondersteunende controller worden aangesloten op een ethernet controller)

Alle deurcontrollers van SALTO kunnen gebruikt worden met gebouwbeheersystemen, liften en postbussen. De deurcontroller stuurt de gegevens van de drager naar de toegangscontrole software en zorgt via de wandlezer voor actualisering van de gegevens op de drager. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om verloren of gestolen kaarten te annuleren en in het systeem te blokkeren.

Eigenschappen

  • Geschikt voor gebruik in combinatie met XS4 2.0 wandlezers (WRDB0E serie)
  • Op de controller kunnen twee deuren/ lezers worden aangesloten
  • Voor het aansluiten van meerdere lezers moet de slave controller worden aangesloten op een ethernet controller (zie handleiding)
  • Levering inclusief behuizing
  • 12V voeding inbegrepen
  • Voor de XS4 2.0 producten is altijd de Salto ProAcces SPACE software nodig.
  • Niet geschikt voor gebruik in combinatie met zelf-programmeerkaarten
Meer informatie
Verwachte levertijd 4-6 weken
Kleur Wit
Extra informatie Geschikt voor gebruik in combinatie met XS4 2.0 wandlezers (WRDB0E serie). Voor de XS4 2.0 producten is altijd de Salto ProAcces SPACE software nodig. Niet geschikt voor gebruik in combinatie met zelf-programmeerkaarten
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!