Complete systemen

Complete systemen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 21-26 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Complete toegangscontrole systemen worden in steeds grotere mate ingezet ter vervanging van normale sleutels bij zowel bedrijven als particulieren. Het voordeel van digitale sleutels, code’s, biometrische kenmerken en toegangscontrole pasjes is dat ze uit het systeem kunnen worden gewist. Er hoeven dus geen kostbare sloten te worden vervangen bij verlies van een sleutel als u kiest voor een toegangscontrole systeem.

Tevens ontstaan er, afhankelijk van het gekozen systeem, diverse mogelijkheden om in te stellen wie een deur mag openen, of wanneer iemand een deur mag openen. Het veiligheidsaspect wordt regelmatig over het hoofd gezien doordat alleen wordt gekeken naar de manier waarop het elektronische en/ of softwarematige deel werkt. Dit is natuurlijk een belangrijke pijler waarop een keuze is gebaseerd, maar de elektronische vergrendeling is minstens zo belangrijk. Als u investeert in toegangscontrole moet de veiligheid er immers op vooruit gaan.

Compleet toegangscontrolesysteem met vingerscan   Compleet toegangssysteem

Opbouw van een toegangssysteem

Een toegangssysteem kan op verschillende manieren worden opgebouwd. Om een goede keuze te maken moet rekening worden gehouden met het beoogde doel of de manier waarop u het toegangscontrole systeem wilt inzetten. Een compleet systeem bestaat altijd uit een elektronische vergrendeling en een aansturing. Geschikt voor situaties waarbij u slechts één deur wilt voorzien van een elektronisch slot, maar zeker ook toepasbaar in een omgeving waarbij meerdere deuren worden voorzien van toegangscontrole.

Compleet toegangscontrole systeem

Met onze complete toegangscontrole systemen kunt u bijvoorbeeld een voordeur voorzien van een elektronisch slot, zodat het deurslot is te openen met bijvoorbeeld vingerscan, een RFID druppel of pincode. Ook bieden we diverse deursloten aan die kunnen worden aangestuurd door middel van een afstandsbediening of een smartphone app. 

De voordelen van een complete toegangscontrole:

  • De complete systemen bieden u volledige veiligheid
  • Inzicht in wie naar binnen en buiten gaan
  • Optimaal gemak
  • Gemakkelijk in gebruik

Bij de complete systemen is het grote voordeel dat u in één keer alle producten aanschaft die nodig zijn om het complete toegangssysteem op te bouwen.

Draadloos elektronisch deurslot

Er zijn verschillende manieren om een deurslot draadloos te bedienen. U kunt bijvoorbeeld uw deurslot openen door middel van een afstandsbediening of uw mobiele telefoon. Ons toegangssysteem met smartphone app wordt geleverd inclusief een afstandsbediening. Om dit systeem volledig te laten werken is bekabeling nodig tussen het slot en de voeding met de besturingsunit. Wanneer u geen bekabeling wilt aanleggen is het Salto XS4 beslag met de HMB Automatic meerpuntssluiting een goede oplossing.

Dit toegangssysteem is opgebouwd uit een elektronisch deurbeslag, het deurbeslag is voorzien van batterijen zodat er geen bekabeling hoeft te worden aangelegd. Bovendien vergrendeld de meerpuntssluiting automatisch bij het sluiten van de deur. U hoeft de deur dus niet meer op slot te draaien. Andere mogelijkheden waarbij geen bekabeling nodig is is de elektronische cilinder van Salto XS4 of de Flexeria motorcilinder. De salto XS4 bieden we aan in een setprijs met zelf programmeer kaarten. Door te programmeren met behulp van de kaarten is geen software of computer nodig.

Wij adviseren u graag over een compleet toegangscontrole systeem

Wij zijn trots dat wij de topkwaliteit van onze toegangssystemen. Wij staan volledig achter deze kwalitietssystemen. Heeft u vragen of wilt u weten of het een specifiek toegangssysteem ook voor uw bedrijf of woning de juiste oplossing is? Stel uw vraag via het contactformulier of neem contact met ons op via 050-2110371. Wij beantwoorden uw vraag snel en zo compleet mogelijk.