Elektrische meerpuntssluiting dubbele deuren setprijs

De elektrische meerpuntssluiting set voor dubbele deuren is bedoeld voor dubbele houten deuren die elektronisch bedienbaar moeten worden gemaakt door middel van bijvoorbeeld een toegangscontrolesysteem of intercom.

Op voorraad
Verwachte levertijd: 1-2 werkdagen
SKU
9042
€ 2.521,39 € 2.083,79

Uw bestelling wordt snel verzonden. Lees verder...

Bel 050-2110371 voor meer informatie over dit product.

14 dagen retourgarantie, met uitzondering van maatwerk.

 

 
De elektrische meerpuntssluiting set voor dubbele deuren is bedoeld voor dubbele houten deuren die elektronisch bedienbaar moeten worden gemaakt door middel van bijvoorbeeld een toegangscontrolesysteem of intercom. De Multipoint de Luxe Ultra van HMB is de meest door ontwikkelde deurnaald van dit moment. Met onder andere een zeer robuust bedieningsmechanisme voorzien van stalen (RVS) bedieningshendel. De deurnaald is voorzien van een ingebouwde magneet die onmisbaar is voor de goede werking van de meegeleverde motortronic elektrische meerpuntssluiting. De twee meegeleverde afstelbare sluitpotten zorgen ervoor dat de deurnaald 100 procent spelingsvrij afsluit zodat de elektrische meerpuntssluiting nauwkeurig kan worden afgesteld. Ook de haakschoten van de elektrische meerpuntssluitingen zijn afstelbaar op de Multipoint deurnaald. 
 
Deze set met antipaniekfunctie is, in combinatie met de meegeleverde Multipoint de Luxe Ultra, conform inbraakwerendheidsklasse 3 volgens NEN 5096 SKG*** en vluchtwegnormering volgens NEN-EN 179. Bij een deurhoogte van 1900 tot en met 2300mm is de voorplaatlengte van de meegeleverde meerpuntssluiting 1700mm, bij deurhoogte 1900 tot en met 2300 is de voorplaatlengte 1950mm. 
 
Het slot vergrendelt volautomatisch, elektronisch op drie punten zonder dat u hiervoor een handeling hoeft te verrichten. Hierdoor is uw deur 24 uur per dag afgesloten, open-flipperen onmogelijk en hoeft u zich geen zorgen te maken of u de deur wel of niet heeft afgesloten. Bij stroomuitval blijft het slot volledig vergrendeld en is openen van de deur via de sleutel altijd mogelijk.
 

Samenstelling

  • Multipoint de Luxe Ultra NEN5096 klasse 3, SKG***
  • Elektrische meerpuntssluiting HMB Motortronic meer informatie
  • Veiligheidsbeslag kruk-greep met kerntrekbeveiliging meer informatie
  • Voeding met ingebouwde besturingsprint en netvoedingskabel
  • Inbouw kabelovergang met aansluitkabel (8 meter)

Inbouw of opbouw Multipoint

Bij een nieuwe situatie met een compleet nieuwe deur en kozijn wordt vrijwel altijd de inbouw Multipoint toegepast. Bij renovatie of achteraf aan te passen deuren kan een opbouw deurnaald uitkomst bieden. De keuze hangt vooral af van de afstand tussen de twee deuren. Is deze 9-10mm dan kan de inbouw uitvoering worden geplaatst. Is de afstand groter, bijvoorbeeld 20-27mm dan wordt de opbouw versie toegepast. 

Exclusief cilinder en stolplijsten

Om deze set breed toepasbaar te maken is deze set exclusief een vrijloopcilinder en stolplijsten/ deklijsten. De vrijloopcilinder kan los worden meebesteld. Het DOM Sigma Plus maatwerk cilinderslot en M&C cilindersloten kunnen als vrijloopcilinder worden besteld U selecteerd dan bij cilinderopties de vrijloop meenemer. Meer informatie voor het bepalen van de cilindermaat.

De stolplijsten zijn erg bepalend voor de afwerking. Er kan gebruik worden gemaakt van standaard stolplijsten. Wilt u hier meer informatie over hebben neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!

 
Meer informatie
Verwachte levertijd 1-2 werkdagen
Voltage 12V =
Doornmaat 55mm, 65mm
Arbeid of ruststroom Arbeidsstroom
Samenstelling Gecombineerde producten
Keurmerk SKG***
Schootsignalering Ja
Slot PC maat pc 72
Anti-paniekfunctie EN 179 nooduitgangen, geen normering
Draairichting Universeel toepasbaar
Houdkracht 25000N
Verzend toeslag in Euro 20
Extra informatie Er moet altijd een vrijloopcilinder worden toegepast.
Waterdichte eigenschappen Ja
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!