Gelijksluitende cilinder

gelijksluitende cilinders

Gelijksluitend betekent dat je alle cilinders met dezelfde sleutel kunt bedienen. Bij Elocktron kun je eenvoudig alle cilinders binnen een bestelling gelijksluitend laten leveren. 

Als alle deuren een standaard deurdikte hebben kun je het beste standaard cilindersets bestellen. Zijn er verschillende deurdiktes, of wil je bijvoorbeeld een knopcilinder bestellen dan kun je de cilinder op maat samenstellen. 

1. Standaard gelijk sluitende cilindersets, toepasbaar bij deuren van 40mm dik

2. Maatwerk cilinders gelijksluitend laten maken, voor verschillende deurdiktes 

Standaard gelijk sluitende cilindersets

Een standaard deurdikte is 40mm, een standaard cilinderslot is 30mm of 32mm lang aan de binnen en buitenzijde, dus in totaal 60/64mm lang. Wil je weten hoe het opmeten van cilindersloten precies werkt? Lees dan onze uitgebreide uitleg over het opmeten van cilindersloten. 

Bekijk onze standaard cilindersets

standaard cilinderset m&c

M&C cilindersets bekijken

gelijksluitende cilinderset DOM

DOM cilindersets bekijken

gelijksluitende cilinderset MAUER

Mauer cilindersets bekijken

Maatwerk cilinders gelijksluitend bestellen

Wil je een verlengde cilinder gelijksluitend bestellen of wil je een cilinder met een draaiknop? Bestel dan eenvoudig een maatwerk cilinder en kies voor de optie "gelijksluitend maken". Hierbij moeten de cilinders wel van hetzelfde merk en type zijn. Een cilinder heeft naast het cilindermerk namelijk ook een type aanduiding binnen dat merk, bijvoorbeeld DOM Plura of M&C Condor.

gelijksluitend optie maatwerk cilinders

Bij maatwerk cilinders selecteer je na het invoeren van de cilinderopties of de sluiting wel of niet gelijksluitend moet worden geleverd met de overige maatwerk cilinders uit je bestelling. DOM en Mauer cilinders worden alleen op maat gelijksluitend gemaakt met andere maatwerk cilinders. Je kunt dus geen DOM standaard cilinderset(s) gelijksluitend laten maken met een maatwerk cilinder. Bij het merk M&C kan dat wel, de standaard cilindersets zijn gelijksluitend te maken met de maatwerkcilinders. 

Bekijk onze maatwerk cilinders

M&C maatwerk cilinderslot

M&C maatwerk bekijken

DOM maatwerk sloten

DOM maatwerk bekijken

gelijksluitende maatwerk cilinder MAUER

Mauer maatwerk bekijken

Een extra cilinder op dezelfde sleutel bestellen

Heb je al cilindersloten in gebruik, dan kun je op het sleutelnummer van de cilinder een extra cilinder bestellen. Hiervoor selecteer je bij de maatwerk cillinders de optie gelijksluitend laten maken op bestaand nummer. Het sleutelnummer wat je wilt bestellen kun je vervolgens mailen naar info@elocktron.nl. Ontvangen we geen mail van je dan nemen wij uiteraard contact met je op voor het sleutelnummer. 

Knopcilinders of halve cilinders bestellen

Halve cilinders en cilinders met een draaiknop kun je eenvoudig selecteren onder de maatwerk cilindersloten.

Halve cilinder bestellen, selecteer voor de lengte zijde A, buitenzijde 0mm halve cilinder

Knopcilinder bestellen, selecteer onder cilinderopties, draaiknop aan zijde B, binnenzijde

knopcilinder of halve cilinder

Aantal sleutels

Cilindersloten van Mauer en DOM worden altijd geleverd met 3 sleutels per cilinder, dit is ook van toepassing op standaard gelijksluitende cilindersets. M&C cilindersloten worden met een afwijkend aantal sleutels geleverd. Bestel je een gelijksluitende set dan wordt het aantal sleutels altijd bepaald aan de hand van het totale aantal cilinders binnen een set volgens onderstaand overzicht. Combineer je bijvoorbeeld een standaard set van 3 cilinders met een 1 maatwerk cilinders dan ontvang je bij deze 4 cilinders 7 sleutels. Wil je extra sleutels bij bestellen dan kun je dit selecteren onder de opties. 

Aantal meegeleverde sleutels bij M&C cilinders

  • 1 cilinders= 3 sleutels
  • 2 cilinders= 5 sleutels
  • 3 cilinders= 5 sleutels
  • 4 cilinders= 7 sleutels
  • 5 cilinders= 7 sleutels
  • 6 cilinders= 8 sleutels
  • 7 cilinders= 8 sleutels

Meer informatie

In de video hiernaast vertellen we alles over het opmeten en bestellen van nieuwe cilindersloten. In het tweede deel van de video geven we ook uitleg over de manier waarop je maatwerk cilinders binnen een bestelling kunt toevoegen. Deze uitleg is alleen van toepassing op de Mauer en DOM maatwerk cilinders. Wil je meer weten over bijvoorbeeld het opmeten van een cilinderslot of kwaliteitsverschillen tussen cilindersloten? Klik dan op een van de onderwerpen hieronder. 

» Cilinderslot vervangen, hoe vervang je zelf eenvoudig een cilinderslot?

» Hoe kies je het beste cilinderslot?

» Hoe bepaal je de juiste maat van het cilinderslot?